|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - zderzak z mk5 Sport do mk3 -Przeszczep....
Ronneby - 3 Cze 2005, 12:30 Temat postu: zderzak z mk5 Sport do mk3 -Przeszczep.... w pewnym sesie skonczylem dopasowywanie,a poniewaz temat o mece z dopasowywaniem umarł smiercia naturalna wiec 1sze efekty tu
Po okolo miesiacu zabawy w garazu dopasowalem zdezak od 2002 Sport to mojego Mustaga
Narazie w podkladzie bo czekam na halogeny,ale po dopasowaniu oczywiscie jade do lakiernika a oto efekt
no i dupka przy okazji ;-)
wiem ze brakuje tu jeszce conajmniej progów...czekam na inne propozcje i oceny....
Jareczek - 3 Cze 2005, 12:36
A masz moze jakąś fotkę z boku Bo coś mi siewydaje, ze nie trzeba Ci żadnych progów. A co do zderzak to bardzo oryginalnie sie prezentuje
Ronneby - 3 Cze 2005, 12:41
progi sa raczej konieczne bo zdezak schodzi prawie 5cm ponizej konca tej przedniej blachy....ale chce jak naj prostsze.poprostu ladnie wyprofilowane,bez jakichs smiesznych wlotow do chlodzenia podwozia.. :lol: ..a fotki z boku chyba akurat nie mam....
Jareczek - 3 Cze 2005, 13:03
Ronneby napisał/a: | progi sa raczej konieczne bo zdezak schodzi prawie 5cm ponizej konca tej przedniej blachy....ale chce jak naj prostsze.poprostu ladnie wyprofilowane,bez jakichs smiesznych wlotow do chlodzenia podwozia.. :lol: ..a fotki z boku chyba akurat nie mam.... |
No własnie chodziło mi o to jak nisko przedni zderzak siedzi, bo tył jest równy z bokiem, jeżeli założysz progi to będzie Cie nachodziło na dokładkę do tylnego zderzak, bo on będzie za wysoko. A jak chcesz delikatne progi to poszukaj sobie na forum, ostatnio ktoś nawet wklejał fotkę progów RS, są delikatne i za dużo tez nie obnizają
maciej - 3 Cze 2005, 13:10
fajny zderzak,ogolnie autko bardzo ladne
tak przy okazji ile biora u ciebie za pomalowanie zderzaka u mnie zawolali 150pln
Garfield - 3 Cze 2005, 13:45
szczerze powiem Nie podoba mi sie
przod wygląda za ciężko....
Domino - 3 Cze 2005, 14:58
Daje rady. Tylko przy takich zderzakach jest problem z choleowniem w razie "W" Przynajmniej ja nie moge sie dostać do uchwytu na linke holowniczą
Ronneby - 3 Cze 2005, 17:29
Garfield wiesz mysle ze ta cieżkosc to złudne wrazenie z fotek,ale o gustach sie nie rozmawia...w kazdym razie chcialem miec swego rodziaju wizytówke....zeby miec przód jedyny w swoim rodzaju w MK3..."chorowalem" na ten zdezak odkad mam fiste.. niestety jego dostepnosc jest prawie =0 ale udalo mi sie go w koncu dorwac w kwietniu...
dday - 4 Cze 2005, 03:53
a mnię siem ogólna koncepcja fiestki podoba oryginalna i ładna i nie przesadzona ... spoko, spoko ... zrób fotki z boku i jak juz pomalujesz zdezak to tez fotki zapodaj
KoRcZuS - 4 Cze 2005, 11:47
Zaloz progi a autko bedzie sie odrazu wydawalo nizsze
Domino - 4 Cze 2005, 12:00
KoRcZuS napisał/a: | Zaloz progi a autko bedzie sie odrazu wydawalo nizsze |
też tak sądze. i bedzie wyglądało bardziej smukłe
Ronneby - 4 Cze 2005, 12:36
progi beda na 100%...ale narazie trodno mi znalezc cos naprawde ładnego...myslelem o takich
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52257364
ale z tego co sie orietuje to bedea jakies okolo 3-4cm za krótkie..a niestety wlasciciel aukcji nie odpisal mi na mejla w ktorym pytalem o ich dlugosc...
Kurtus - 4 Cze 2005, 13:15
Domino napisał/a: | Daje rady. Tylko przy takich zderzakach jest problem z choleowniem w razie "W" Przynajmniej ja nie moge sie dostać do uchwytu na linke holowniczą |
Ja tez nie moge jest chowany w zderzaku ale jak bedzie potzeba to wylamie kawalek zderzaka (wersja brutal w razie jakiegos wypadku [odpukac])
Ronneby - 4 Cze 2005, 13:18
ja mam ten luxus ze siatka na dole jest na ramce w takich specjalnych zapinkach..wiec jakby "odpukac" cos to kałde sie odpinam zapinki wyjmuje siatke w ramce i juz mogą mnie holowac....
Miły - 19 Cze 2008, 12:30
ciężko było zamontować ten zderzak?? coś ciąć? albo coś?
SpiderMAN - 19 Cze 2008, 14:37
Mily_ napisał/a: | ciężko było zamontować ten zderzak?? coś ciąć? albo coś? | Archeolog... Patrz na date ostatniego posta...
sulos - 19 Cze 2008, 15:27
SpiderMAN, no i? autor watku nadal pojawia sie na forum wiec nie widze powodu, aby nie napisac tego pytania tutaj. czy lepiej tworzyc nowy temat?
Miły - 19 Cze 2008, 16:41
widziałem date... no i co?? po co zaśmiecać forum?
|
|