Forum FiestaKlubPolska -

Hyde-Park - Wybite szyby

drjanusz - 20 Lip 2015, 21:22
Temat postu: Wybite szyby
Co byście zrobili takim sk****synom za zdemolowanie autka http://poznan.gazeta.pl/p... ... utach.html , na dodatek mzajebali mi nawigacje :twisted:
Ganda - 21 Lip 2015, 13:28
Linką, do haka i odpalałbym skur***** na zaciąg :V:
Tak powiedzmy od Szczecina do Poznania :yes:

Puff - 21 Lip 2015, 23:31
Tyle godzin prac społecznych, żeby spłacili dwu- albo trzykrotność wyrządzonych szkód. Praca wykonywana w najbardziej ruchliwych miejscach miasta, w "oczojebnych "strojach z informacją na plecach, że robią to, by zapłacić za zniszczone mienie. Zakaz zakrywania twarzy pod groźbą dołożenia kolejnych godzin prac. Za uchylanie się od wyroku konfiskata mienia. Jeśli nie mają mienia, areszt w izolatce. Tydzień, dwa, miesiąc jeśli trzeba. Każdy zmięknie.
drjanusz - 22 Lip 2015, 00:44
Puff to chyba jest najbardziej po mojej myśli :ok: Na dodatek okazuje się że obrobili jakąś apteke na trasie "przemarszu" i sklep spożywczy. No i dzielni niebiescy mają już nagrania z monitoringu , i je teraz "analizują" :fox: :fox:
Puff - 22 Lip 2015, 08:02
Wsadzanie za kraty nie jest wychowawcze. Paradoksalnie taki system karny powoduje, że oni pozostają bezkarni. Jesteś idiotą, kibolem, lokalnym "dresem", którego szczytem ambicji jest się napie***lić w weekend i wyrwać samicę w lokalnej remizie? Wsadzimy za kraty, damy jeść, udostępnimy telewizor, łóżeczko, itd. Gdzie tu kara? Wstyd. Wstyd jest karą tak wielką, że na samą myśl o tym, że dana osoba będzie wytykana palcami (a im mniejsza miejscowość tym lepiej), ktoś odpuści sobie takie rozrywki, bo o ile na opinię starszych ludzi mogą mieć wygwizdane, to rówieśnicy zdepczą ich "status", widząc ich we wdziankach, zbierających śmieci na ulicy albo psie kupy w parku. :)
blind227 - 22 Lip 2015, 14:48
Najlepsza kara to oko za oko. Albo ukradniesz to ciap i łapki niema . Zabijesz to na pal. Zgwałcisz to ..... może lepiej nie będę pisał bo jeszcze się ktoś zgorszy. Teraz takie prawo jest że nikt się nie przejmuje co będzie jak go złapią. Może to brutalne ale świat schodzi na psy i jak ktoś zachowuje się jak bydło to i tak też trzeba go traktować. A te pajace od szybek to powinni odpracować poniesione straty właścicieli tych samochodów i to z nadwyżką.
yoyo72 - 25 Lip 2015, 17:16
Sorry ,ale w Krakowie takie rzeczy to "normalka" a po "derbach"? :hahaha: Nowa Huta to nie ma dnia żeby nie było skatowanego auta. Wybić takiemu wszystkie ząbki, obciąć jaja i wsadzić wiecie gdzie i wiecie jak głęboko.
drjanusz - 25 Lip 2015, 19:00
Ale ja jestem pyra i u nas nie jest to codziennością :P No i dlaczego to moją fiestke spotkało ;-( ZA CO :twisted:
yoyo72 - 26 Lip 2015, 10:48
To w twoim autku? Nie wiedziałem. To w takim razie trzeba znaleźć , i pogrzebać żywcem łobuza!!!!!!
blood_brother - 26 Lip 2015, 12:25
Znam to uczucie. W pierwszej Fieście wybili mi szybę w biały dzień dla zabawy, bo nic nie zniknęło ze środka, a później w białej MK2, ktoś się nudził na warszawskich ulicach i ze śrutówki przestrzelili mi szybę :P
drjanusz - 26 Lip 2015, 23:22
To ponoć było całe stado zbydlęciałych kiboli :twisted: A autko aktualnie "dociera" moja latorośl , bo czymś do pracy musi dojeżdżać :ford:
yoyo72 - 29 Lip 2015, 17:07
Powodzenia doktorku. Zróbcie od razu podpięcie wysokiego napięcia i niech ich szlag trafi w razie jakby co.
driver90 - 30 Lip 2015, 14:02
Gdybym takich złapał to potraktowałbym ich tak jak oni potraktowali te samochody...
nie potrafię zrozumieć takich ludzi :/

mk7 - 3 Sie 2015, 21:45
Temat postu: Re: Wybite szyby
bydło, nic dodać, nic ująć.
generalnie trzeba by montować kamerki w samochodach nagrywające wszystko co się dzieje wokól!

Puff - 3 Sie 2015, 21:49
mk7 napisał/a:
generalnie trzeba by montować kamerki w samochodach nagrywające wszystko co się dzieje wokól!

4 kamery po kilkaset złotych + karty do nich... a jak wybiją szybę, to się pozbędziesz wszystkich kamer i dowodów. :) Kamery montowane na posesjach, skierowane na parking. Oczywiście minimum FHD wysokiej klasy z doświetlaniem reflektorem podczerwieni. Innej metody nie ma.

drjanusz - 6 Sie 2015, 23:04
Na jakiej posesji?? To było na ulicy w centrum Poznania :devil: Zlikwidować całą piłke nożna bo generuje degeneratów!!!!