|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - Luźno wisząca wtyczka/czujnik
marafc - 4 Lip 2015, 16:53 Temat postu: Luźno wisząca wtyczka/czujnik Witam!
Dziś przy myciu auta zauważyłem, że swobodnie wisi sobie kabel z wtyczką (?) - niestety nie mam pojęcia do czego on służy. Czy ma ktoś pomysł co to jest?
wito74 - 4 Lip 2015, 17:23 Temat postu: Re: Luźno wisząca wtyczka/czujnik LPG masz? Mi wygląda na wtyczkę do podpięcia kompa
marafc - 4 Lip 2015, 17:33 Temat postu: Re: Luźno wisząca wtyczka/czujnik Nie, benzyna (fiesta mk6 z 2006 roku - silnik 1.3). Na pokładzie klima, ale bez komputera pokładowego.
krzysiekki - 21 Mar 2016, 14:55 Temat postu: Luźno wisząca wtyczka/czujnik Ponawiam temat znalazłem dzisiaj taką była na wprost chłodnicy za grillem, szukając wtyczek od halogenów nie znalazłem ale za to taką właśnie wtyczkę znalazłem wie ktoś od czego to możne być ???
spiochu - 21 Mar 2016, 17:04 Temat postu: Luźno wisząca wtyczka/czujnik Po mojemu, jak w MK7, pod czujnik temperatury zewnętrznej.
Wysłane z telefonu
Parzych - 22 Mar 2016, 01:52 Temat postu: Luźno wisząca wtyczka/czujnik
marafc napisał/a: | wisi sobie kabel z wtyczką (?) - niestety nie mam pojęcia do czego on służy. Czy ma ktoś pomysł co to jest? |
krzysiekki napisał/a: | znalazłem dzisiaj taką była na wprost chłodnicy za grillem, szukając wtyczek od halogenów nie znalazłem ale za to taką właśnie wtyczkę znalazłem wie ktoś od czego to możne być ??? |
To jest zaślepione gniazdo od czujnika temperatury zewnętrznej, po wymianie licznika na taki z komputerem pokładowym i podpięciu do niej czujnika, na wyświetlaczu pokaże się temperatura na zewnątrz...
|
|