|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - [MK6] Zamontowanie relingów dachowych
spiers - 4 Gru 2014, 17:51 Temat postu: [MK6] Zamontowanie relingów dachowych Witam kolegów. Posiadam fiestę mk6 2008 r., wersja 3 drzwiowa (VAN). Niestety na dachu nie mam otworów na relingi dachowe/bagażnik dachowy . Czy ktoś przerabiał ten temat i podjął się dorobienia takowych otworów? Jak to można rozwiązać? Chciałbym jakoś rozwiązać tą sprawę, ponieważ mam firmę i potrzebuje miejsca na drabinę na dachu. Pozdrawiam.
bartikrasnik - 14 Gru 2014, 21:42
Sa dedykowane łapki do fiesty 3 drzwiowej sam takie mam. kupujesz belkę osobno i łapki pod model i wersje. Firma thule ma na pewno dedykowane
spiers - 16 Gru 2014, 20:43
Masz może zdjęcie jak zamontowałeś łapy z tyłu? Tak jak wspominałem jest to wersja VAN, czyli bez tylnych szyb (zdjęcie poniżej)
arkadiusz7600 - 31 Sty 2015, 15:36
Pod listwa dachowa są zalane masa otwory M6 do ktorych montuje sie oryginalny bagaznik do fiesty wiem bo mam taki.
iSzeli - 4 Lut 2015, 11:53
arkadiusz7600 napisał/a: | Pod listwa dachowa są zalane masa otwory M6 do ktorych montuje sie oryginalny bagaznik do fiesty wiem bo mam taki. |
Nabyłeś bagażnik przy zakupie samochodu, czy później? Właśnie staram się namierzyć jakiś oryginalny.
|
|