|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Przed zakupem - [MK7] zaślepka do bocznych progów
p1nky - 22 Cze 2014, 13:40 Temat postu: [MK7] zaślepka do bocznych progów Witam, czy ktoś z Was się orientuje gdzie mogę dostać zaslepke do bocznych porogów, ponieważ ja tam nic nie mam wiec wpada tam syf... dokładnie chodzi mi o to -
[ Dodano: Nie Cze 22, 2014 20:50 ]
Zrobiłem zdjęcie jak to wygląda u mnie, nie wiem czy gdzies w ogole dostane taka zaslepke czy caly prog bym musial wymienić?
Parzych - 22 Cze 2014, 21:27
Jeśli nie znajdziesz zaślepki na aledrogo (możesz popytać sprzedających części do MK7), to na pewno kupisz w ASO, tylko koszt może być niemały...
p1nky - 22 Cze 2014, 22:55
Parzych napisał/a: | Jeśli nie znajdziesz zaślepki na aledrogo (możesz popytać sprzedających części do MK7), to na pewno kupisz w ASO, tylko koszt może być niemały... | na aledrogo narazie nic nie widze, w ASO masz racje tam napewno sporo zaspiewaja, wiec rozumiem ze ten prog nie byl w calosci tylko tam nachodza zaslepki tak? Bo juz tak kupilem..
Freeman - 22 Cze 2014, 23:00
Tymczasowo póki nie znajdziesz zaślepek zaklej to białą taśmą izolacyjną. Ewentualnie może radą na to byłoby zamontowanie chlapaczy?
p1nky - 22 Cze 2014, 23:50
Freeman napisał/a: | Tymczasowo póki nie znajdziesz zaślepek zaklej to białą taśmą izolacyjną. Ewentualnie może radą na to byłoby zamontowanie chlapaczy? | zobaczę dziś zaatakowałem trochę ludzi z allegro zajmującymi się sprzedażą części do mk7, zobaczymy jaki będzie odzew bo szkoda żeby syf tam podchodził, a ewentualnie jak nic się nie znajdzie to chlapacze może rzeczywiście się sprawdza już pomijając fakt ze ten prog jak widać na zdjęciu jest troszkę uszczerbiony ale jako tako na zywo nie rzuca się to w oczy, bardziej wygląda jakby tak miało być.. dopóki nie zobaczy się progu od strony kierowcy
|
|