Forum FiestaKlubPolska -

Przed zakupem - [MK7] zaślepka do bocznych progów

p1nky - 22 Cze 2014, 13:40
Temat postu: [MK7] zaślepka do bocznych progów
Witam, czy ktoś z Was się orientuje gdzie mogę dostać zaslepke do bocznych porogów, ponieważ ja tam nic nie mam wiec wpada tam syf... dokładnie chodzi mi o to -

[ Dodano: Nie Cze 22, 2014 20:50 ]
Zrobiłem zdjęcie jak to wygląda u mnie, nie wiem czy gdzies w ogole dostane taka zaslepke czy caly prog bym musial wymienić?

Parzych - 22 Cze 2014, 21:27

Jeśli nie znajdziesz zaślepki na aledrogo (możesz popytać sprzedających części do MK7), to na pewno kupisz w ASO, tylko koszt może być niemały...
p1nky - 22 Cze 2014, 22:55

Parzych napisał/a:
Jeśli nie znajdziesz zaślepki na aledrogo (możesz popytać sprzedających części do MK7), to na pewno kupisz w ASO, tylko koszt może być niemały...
na aledrogo narazie nic nie widze, w ASO masz racje tam napewno sporo zaspiewaja, wiec rozumiem ze ten prog nie byl w calosci tylko tam nachodza zaslepki tak? Bo juz tak kupilem..
Freeman - 22 Cze 2014, 23:00

Tymczasowo póki nie znajdziesz zaślepek zaklej to białą taśmą izolacyjną. Ewentualnie może radą na to byłoby zamontowanie chlapaczy?
p1nky - 22 Cze 2014, 23:50

Freeman napisał/a:
Tymczasowo póki nie znajdziesz zaślepek zaklej to białą taśmą izolacyjną. Ewentualnie może radą na to byłoby zamontowanie chlapaczy?
zobaczę dziś zaatakowałem trochę ludzi z allegro zajmującymi się sprzedażą części do mk7, zobaczymy jaki będzie odzew bo szkoda żeby syf tam podchodził, a ewentualnie jak nic się nie znajdzie to chlapacze może rzeczywiście się sprawdza :) już pomijając fakt ze ten prog jak widać na zdjęciu jest troszkę uszczerbiony ale jako tako na zywo nie rzuca się to w oczy, bardziej wygląda jakby tak miało być.. dopóki nie zobaczy się progu od strony kierowcy :V: