|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - Dodanie dodatkowej poduszki pasażera
boas43 - 9 Kwi 2014, 06:22 Temat postu: Dodanie dodatkowej poduszki pasażera Witam
Moja fiescina posiada w oryginale 1 x poduchę - kierowcy.Czy jest możliwosc dodania nieskomplikowanego poduszki pasażera ?Bedzie to wymagało interwencji w komputer itp. rzeczy.
Ewentualnie czy istnieje jakiś dodatkowa mozliwość montażu jakiegoś tam schowka ?
Wkurza mnie ta zaślepka .....
Puff - 9 Kwi 2014, 10:16
Zamienić na schowek tego nie zamienisz, chyba że jakąś rzeźbą.
Kwestia poduszki... pytanie czy jest tam kabel do poduchy. Jeśli jest, to kwestia kompa. Chodzą słuchy, że kompy do wersji 2-poduchowej różnią się od 4-poduchowej. Ile w tym prawdy, nie wiem. Natomiast co z 1-poduchowymi... Trzeba sprawdzić oznaczenia kompa poduchowego. Jeśli się nie różni od 2-poduchowego, to zostanie kwestia podłączenia tejże poduszki. Pamiętać też należy, że zaślepki się różnią w zależności od tego czy pod nią jest poducha czy nie - warto mieć to na uwadze.
mario3991 - 9 Kwi 2014, 20:07
moim zdaniem to przerost formy nad treścią...
ravenpoz - 9 Kwi 2014, 23:01
też to hasło Cytat: | przerost formy nad treścią | słyszałem nie raz. Ale po wpakowaniu masy tysięcy pln, mam doskonale zrobiony bolid, wiem co może się jeszcze zepsuć (przednia zawiecha (KYB), koszt samych części ok 1500 pln, zrobię w tym, może przyszłym roku) i co najważniejsze?! nie mam kredytu na samochód! jak mam monety to sobie wymieniam to czy tamto w danym miesiącu (na nowe oryginalne Fordowskie) Konkluzja jest taka, że jak Mateusz chce to niech robi i jeśli są możliwości techniczne oczywiście
|
|