|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Przed zakupem - [Ogólny] Radio Blaupunkt - warto?
mieszko - 19 Lut 2014, 23:19 Temat postu: [Ogólny] Radio Blaupunkt - warto? Krótka piłka - warto czy nie warto? Zastanawiam się nad trzema modelami: Madrid , Cupertino i London . Konkretnych linków nie daję bo są do odnalezienia wszędzie. Może ktoś z Was mógłby mi cokolwiek powiedzieć na ich temat. Wiem że za tę cenę wiele nie można wymagać - i nie wymagam - ale może są powody dla których nie warto ich brać. Z góry dzięki za pomoc.
koroner - 25 Lut 2014, 21:09
Ja tych modeli nie mialem,okazji slyszec wiedzieć sam mam radio MP53 dayton stare radio ale nie ma z nim najmniejszego problemu duza ilosc funcji brak usb ale nie przeszkadza mi to ma nawet 4V RCA malo nowych tyle ma a przy niektórych wzmakach i skrzyniach radio musi mieć 4V ogólnie firmę polecam trzeba by bylo poszukac cos wiecej o danym modeli
pawel_mk3 - 25 Lut 2014, 22:23
Miałem Madrid i London, jak każdy blaupunkt grzzeją się jak głupie. Jakość dźwięku zostawia wiele do życzenia ale do normalnego słuchania bez wodotrysków są spoko.
mieszko - 25 Lut 2014, 23:38
dzięki za rady, zamiast niego pojawi się Sony, gdyby nie to że Blaupunkty mają niebieskie przyciski to bym brał...
temat do zamknięcia
Peedro - 26 Lut 2014, 07:46
wlasnie dizajnersko np mnie blaupunkty nie podchodza. sony ja moge polecic bo mialem juz kilka egzemplarzy i sie jeszcze nie zawiodlem szczegolnie na jakosci dzwieku...
|
|