|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - [MK7] Nie dziala regulacja nawiewu
marekpl3 - 25 Sty 2014, 13:09 Temat postu: [MK7] Nie dziala regulacja nawiewu Witam mam takie problem niedawno kupilismy auto po malej stluczce i nie dziala calkowicie regulacja nawiewu mozna krecic a i tak leci tylko na boku calareszta ok jesli ktos moze doradzic bedziemy wdzieczni. Pozdrawiam Marek
looki8329 - 25 Sty 2014, 15:07
Jaka klima manual czy klimatronik? U mnie też były problemy z ustawieniem kierunku nawiewu. Wyskoczyło jedno plastikowe cięgienko, które wszystko komplikowało po włożeniu w odpowiednie miejsce wszystko wróciło do normy.
marekpl3 - 26 Sty 2014, 23:13
Witaj raczej klimatronik ale dzieki za odpowiedz bede musial to rozebrac i zobaczymy co am sie stalo przynajmniej wiadomo czego szukac
KODO - 16 Cze 2014, 22:40
Witam chciałbym odgrzać temat. Pomóżcie prosze jak zdemontować ten panel środkowy w mk7 aby naprawić nawiew?
michal77 - 16 Cze 2014, 23:00
KODO napisał/a: | Pomóżcie prosze jak zdemontować ten panel środkowy w mk7 aby naprawić nawiew? | Tutaj jest instrukcja video
bobecki - 7 Cze 2017, 09:06
możesz doprecyzować a jakim cięgienku piszesz? Mam podobny problem nawiew dział tylko środkowy szyba i nogi nie działa.
|
|