|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - [MK4] Lampy przednie angel eyes warto czy lepsze standardowe
Dreambox - 5 Gru 2013, 21:20 Temat postu: [MK4] Lampy przednie angel eyes warto czy lepsze standardowe Witam
Natrafiłem na lampy przednie do mk4 o nazwie angel eyes ring.
Pytanie czy ktoś z was ma takie lampy lub widział jak świecą w nocy?
Lepsze są od standardowych lamp? Nie zależy mi na tuningu auta ale o polepszeniu widoczności.
Te są niby soczewkowe więc teoretycznie powinno być lepiej.
Może znacie jakies inne lampy.
Przyklad lamp (nie reklamuje)
Lampy
diodalodz - 5 Gru 2013, 21:58
Lepiej fabryczne albo DEPO. Rozbierałem potłuczone chińczyki takie jak te i są marnie wykonane :(
TSRules - 5 Gru 2013, 22:52
tak, ładnie wyglądają ale kiepsko świecą
blueflames - 4 Lip 2014, 21:54
ja mam u SIebie i moge polecic po dobrym ustawieniu soczewki swieci sporo lepiej od seryjnych . U siebie dodatkowo mam na soczewce xenon i od czasu kiedy je mam dlugie naprawde sporadycznie uzywam:)
Puff - 5 Lip 2014, 00:05
blueflames - a układ samopoziomujący i myjący klosze jest?
TSRules - 5 Lip 2014, 10:33
taa a potem pierwsza kontrola policjanta z humorem i dowód zatrzymany
Dreambox - 2 Sie 2014, 16:01
Co do lamp z tematu to kupiłem je w grudniu i świecą lepiej niż seryjne, wykonanie nie jest takie złe mimo że to chińczyk.
Hid wsadziłem w nie na próbę po uprzednim przerobieniu przesłony soczewek aby linia światłocienia była odpowiednia a nie świeciła w górę.
Nie wiem czy to wina szkła soczewek czy wszystkie palniki jakie mi się trafiały były jakieś lipne bo strumień światła nie był jednolity, sam środkowy punkt był w barwie 4300k a już reszta za bardzo w niebieski wpadała. Z daleka hidy nie rzucały się tak bardzo w oczy jak tym co w ryfle wsadzają lub soczewki przez przerobionej przesłony lecz i tak zestaw oddałem bo i tak pożyczony był od kolegi co kupił a i tak w szufladzie trzyma.
blueflames jak już masz tam hid to przynajmniej spryski załóż, brudny klosz przy ksenonie bardzo rozprasza światło, tylko nie taki zestaw za 50 zł z alledrogo ale wysokociśnieniowy do lamp.
|
|