|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Nasze auta - [MK7] Moja czerwona strzała
kasaja - 4 Lis 2013, 22:42 Temat postu: [MK7] Moja czerwona strzała Witam, auto posiadam od roku ale dopiero teraz je prezentuję
1. NICK: kasaja
2. IMIĘ: Wiola
3. MODEL: Fiesta Mk7
4. WERSJA: Ambiente
5. ROCZNIK: MK7, 09r.)
6. SILNIK: 1.4 TDCI
7. OPIS AUTA: auto zakupione w komisie, wcześniej sprowadzone z Francji
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: światła do jazdy dziennej w miejsce pustych otworów w zderzaku, alufelgi
b. mechaniczne: brak
c. audio: brak
d. inne: radio CB
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: ciemne szyby
b. mechaniczne: nie planuję
c. audio: głośniki na tył, może radio z USB
d. inne
luki - 4 Lis 2013, 22:51
hmm czerwona Dbaj o nią zwłaszcza o lakier czerwony szybko płowieje
modell1 - 4 Lis 2013, 23:09
luki napisał/a: | hmm czerwona Dbaj o nią zwłaszcza o lakier czerwony szybko płowieje |
ZWŁASZCZA W FIACIE
Luzak - 5 Lis 2013, 09:34
Zrób zdjęcie od przodu i pokaż jak świecą te dzienne
maciek127 - 5 Lis 2013, 10:32
i wrzuć fotkę jak w środku wygląda
tadzias - 5 Lis 2013, 13:01
Prosimy większy opis, napisz jakie wrażenia z jazdy itp
Bądź kreatywna!
MisiekT - 5 Lis 2013, 17:34
kolejna MK7... gratki i niech się kolka kreca bezawaryjnie
kasaja - 9 Lis 2013, 21:53
Wcześniej była Renia clio 2 w benzynie 1.2 wiec w porównaniu do niej jeśli chodzi o przyspieszenie Fiesta to torpeda. Szybka, zrywna. W zimie jednak wypadła trochę gorzej niż clio. Trochę gorzej odpala w zimie, i to co najbardziej mnie denerwuje, to to że słabo grzeje i szyby ciągle mam zaparowane wręcz zamarznięte. Latem jest bez zarzutu. Dodaję fotki z włączonymi światłami do jazdy dziennej.
van - 9 Lis 2013, 22:27
zaparowane szyby to głównie kwestia wody którą wnosimy na butach, warto mieć dywaniki gumowe tzw. korytka a pod nimi gazety(chłoną wilgoć) i ogólnie starać się jak najmniej wnosić śniegu i wody do środka trzepiąc buty przed wejściem itp. Klimę masz ? bo ona bardzo dobrze osusza szybę przednią i jej włączenie na chwilę mimo, że wydaje się bezsensowne to chwila moment i szyba odparowana.
|
|