|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - [MK7] Zabezpieczenie rys na drzwiach
Czyluk - 5 Paź 2013, 17:12 Temat postu: [MK7] Zabezpieczenie rys na drzwiach Witam,
Mój sąsiad nie umie wsiadać do auta, żeby nie obić mi drzwi. Macie jakieś rady jak zabezpieczyć rysy na drzwiach?
Słyszałem o kredkach świecowych, lakierach do paznokci itp.
lopez16 - 5 Paź 2013, 17:20
Kredka świecowa tylko i wyłącznie zamaskuje małą rysę na chwilę ,jeżeli rysy ie są zrobione do gołego metalu to ja bym ich nie ruszał,chyba że że razi to w oczy to można kupić lakier w kolorze nadwozia (w opakowaniach jak lakier do paznokci) i zrobić małe zaprawki ale efekt z nie jest najlepszy jak się patrzy z bliska .
Puff - 5 Paź 2013, 17:50
Czyluk napisał/a: | Mój sąsiad nie umie wsiadać do auta, żeby nie obić mi drzwi. Macie jakieś rady (...)? |
Przyuważyć i wyjaśnić, że fakt jego wychowywania się w oborze Ciebie nie interesuje i że ma zapłacić za lakierowanie elementu.
(ew. wersja na ludzi, że nawet wezwanie policji niewiele pomoże - z buta w jego drzwi, aż wgniecenie zostanie, a za wycieraczką adnotacja "jak Kuba Bogu..." - ryzykowna, ale zadziwiająco skuteczna metoda )
|
|