Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka ogólna - [MK6] Podgrzewany fotel kierowcy nie działa

porv88 - 29 Sie 2013, 16:52
Temat postu: [MK6] Podgrzewany fotel kierowcy nie działa
Witam.
Problem tkwi w tym, że fotel pasażera normalnie działa a od kierowcy już nie.
Pod siedzeniem zauważyłem jakąś kostkę z kablami ale nie chcę robić nic na własną rękę.
Może ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu problemu?
Pozdrawiam.

pawel182 - 30 Sie 2013, 23:43

Sprawdzałeś bezpieczniki?
Parzych - 2 Wrz 2013, 02:40

pawel182 napisał/a:
Sprawdzałeś bezpieczniki?
A po co :?: Łatwiej otrzymać odpowiedź podaną na talerzu... :9:
kamil208 - 30 Gru 2015, 12:10
dzis deliaktnie przymrozilo i chcialem wczlacyc podgrzewanie fotela kierowcy i jednak mi sie to nie udalo.na jesien jeszzcze wszsytko dziallao bez problemow fotele nie byly niczym myte ani nikt po nich nie skakal:D uzytkowane tylko do jazdy :D fotel pasazera grzeje.sprawdzalem bezpiecznik to jest oki o ile jest jeden bo jeden namierzylem.wtyczka pod fotelem tez wpieta.jeszcze jakies rady????
kamil208 - 1 Sty 2016, 12:19
ktos cos podpowie
Parzych - 1 Sty 2016, 22:59
kamil208 napisał/a:
ktos cos podpowie
Nie sądzę, a to z tego względu, że na polskim rynku podgrzewane fotele to raczej unikat... Niewykluczone że nawet w ASO nie będą mieli gotowej odpowiedzi...
yoyo72 - 2 Sty 2016, 07:35
A może jakiś kabel jest gdzieś "złamany" przy wtyczce, lub gdzieś po drodze. A może jakaś"nitka" w tym co podgrzewa fotel jest zepsuta a może jest drugi bezpiecznik? A może wyjmij wtyczkę od tego co grzeje i wepnij ją do tego co nie grzeje(przedłuż kable czy coś) i zobaczysz co będzie.Jak będzie grzało to wtyczka ,kable są do zrobienia a jak nie to grzałka siedzziska. Może,może,może....