|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - [MK3] Huczenie z przodu podczas jazdy
360Andrzej - 10 Sie 2013, 15:18 Temat postu: [MK3] Huczenie z przodu podczas jazdy witam od 2 miesiecy cos mi zaczelo huczeć z przodu. od tamtego czasu wymienilem Wszystkie łożyska przód i tył. Zrobilem cale zawieszenie mowe amory galki sworznie tuleje.
dzis wymienilem opony na michelinki nowe i jeszcze raz prawe lozysko i zbierznosc juz 3 raz w ciagu 2 miesiecy. Bo z prawej przedniej okolicy dochodzi dziwiek. Dalej huczy i nie wiem co to moze byc?? Przegub??sam juz nie wiem:( pamocy
spox247 - 16 Sie 2013, 08:02
a w skrzyni wymieniłeś?
fialek89 - 19 Sie 2013, 11:55
W innym aucie też mi huczało wymieniłem prawie cały przód i nadal huczy. A co najlepsze kupiłem też inne opony i nadal huczało , któregoś pięknego letniego dnia jadę sobie a tu kapeć wyciągam choler**** łysą zapasową i ją wstawiłem . W trakcie jazdy odkryłem że mi jedna strona nie huczy . Dorwałem dwie jakieś opony dunlopa od wulkanizatora znajomego i mówi mi że te co miałem to twarda mieszanka , więc dał mi miękką mieszankę i huczenie znikło jak masz zapasową łysą to spróbuj takiego testa .
Marcinowaty - 20 Sie 2013, 20:34
Andrzej nagraj dźwięk, być może to łożysko wyciskowe. Huczy jak wciśniesz pedał sprzęgła?
|
|