|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka ogólna - [MK3] Montaż halogenów
Fordzik88 - 10 Cze 2013, 11:05 Temat postu: [MK3] Montaż halogenów Witam serdecznie. Przeszukałem forum, i nie znalazłem podobnego tematu, dlatego postanowiłem napisać nowy. Otóż przymierzam się do kupna i montażu halogenów w swojej fofi. W związku z tym, mam pytanko w jakim miejscu najlepiej je przymocować? Czy na tej blasze, która znajduje się pod zderzakiem? Czy może zamontować jakąś metalową listwę, do której następnie zamocować halogeny? I jakie najlepiej kupić? Czy możecie mi coś poradzić?
Pozdrawiam serdecznie Łukasz.
JoeMix - 10 Cze 2013, 15:19
halogeny to bardzo ogólne określenie świateł w których siedzi takowa żarówka,,, i przyjęte ogolenie dodatkowych,,, jakie światła chcesz zamontować? na mgłę, dalekosiężne, czy dzienne?
Fordzik88 - 10 Cze 2013, 16:48
Wiesz co interesowaly by mnie takie dalekosiężne. Takiego typu: Halogeny 1 lub takie Halogeny 2
Bardziej jednak te pierwsze bo jest łatwiejszy montarz.
Pawełos666 - 10 Cze 2013, 18:01
zrob sobie 2 duze kolka nad zdarzakiem na srodku WASEM lub cos lepszego dalekosiezne
wtedy fiesta ladnie wyglada
pawel_mk3 - 10 Cze 2013, 20:21
byly na allegro cos wzorem xr2i p.mgielne i dalekosiezne nawet mialem je u siebie zakladac.
Fordzik88 - 10 Cze 2013, 21:06
Pawełos666, tak chciałem, ale ponoć nie można takich świateł montować blisko siebie, bo policja może dowód zabrać. Niewiem na ile w tym prawdy, ale tak słyszałem. I też myślę o okrągłych, bo one najbardziej pasują.
pawel_mk3, też bym takie chciał, muszę poszukać, i jeszcze zobaczyć jak to wszystko podłączyć.
Podłączał już ktoś z was? Chciałbym je podłączyć po światła tzw. długie, żeby zapalały się wraz z nimi.
|
|