| |
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK3] Kolejno嗆 cewek zap這nowych RS 2000
Kusiu - 28 Sty 2013, 12:45 Temat postu: [MK3] Kolejno嗆 cewek zap這nowych RS 2000 Witam, to znmowu ja mam taki problem, ot騜 zam闚ilem sobie ostatnio na alledrogo cewki do rs-a, w opisie by這 napisane ze cewki, w tytule cewka, nie by這 do wyboru ilo軼i sztuk wiec kupilem, lecz przysz豉 tyylko jedna w dodatku podpisana nr2, i tu jest problem bo wed逝g mnie popsula mi sie ta druga cewka, czy powiedzmy nr 4 ^^ ale pomieszalem...i tu pada moje pytanie, czy jest jaka� r騜nica w tym kt鏎a cewka ma by� w 2 a kt鏎a w 4 dziurce?, jak dla mnie cewki wygl康aja identycznie...
diodalodz - 28 Sty 2013, 20:50
| Kusiu napisa�/a: | Witam, to znmowu ja mam taki problem, ot騜 zam闚ilem sobie ostatnio na alledrogo cewki do rs-a, w opisie by這 napisane ze cewki, w tytule cewka, nie by這 do wyboru ilo軼i sztuk wiec kupilem, lecz przysz豉 tyylko jedna w dodatku podpisana nr2, i tu jest problem bo wed逝g mnie popsula mi sie ta druga cewka, czy powiedzmy nr 4 ^^ ale pomieszalem...i tu pada moje pytanie, czy jest jaka� r騜nica w tym kt鏎a cewka ma by� w 2 a kt鏎a w 4 dziurce?, jak dla mnie cewki wygl康aja identycznie... |
m闚imy o cewkach zap這nowych ? bo nie ogarniam?
Kusiu - 29 Sty 2013, 02:41
diodalodz, Tak
Stunt_Man - 29 Sty 2013, 16:52
cewki s� identyczne
diodalodz - 29 Sty 2013, 17:45
RS 2000 mia這 4 oddzielne cewki czy 2 . Mo瞠sz wrzuci� foto ? bo nigdy nie widzia貫m a jestem bardzo ciekawy jak to zrobili .
Kusiu - 29 Sty 2013, 18:01
no to wymieni貫m t� felern� ktora wed逝g mnie jest zepsuta, i nie dziala, fiesta dalej nie odpala, juz nie mam pojecia co zrobic
Kusiu - 29 Sty 2013, 18:04
| Cytat: | | RS 2000 mia這 4 oddzielne cewki czy 2 | ma 2 cewki, narazie nie mam zdjecia, zeby Ci pokaza�
Daras84 - 29 Sty 2013, 19:18
ma dwie cewki, jedna idzie na 鈍iec� druga kablem od cewki,
Kusiu przywie� ja to Ci j� zrobi�, wi璚ej wydasz na podmienianie cz窷ci niz na robote
Stunt_Man - 29 Sty 2013, 19:34
pewnie wi您ka uleg豉 biodegradacji
Kusiu - 29 Sty 2013, 20:44
Dzisiaj z koleg� wymienili鄉y cewke kt鏎a wed逝g mnie by豉 zepsuta i nie odpali豉, lecz nie sprawdzili鄉y, czy jest iskra przed chwil� byli鄉y sprawdzi� iskre, i nie by這 iskry z cewki, kt鏎� uzna貫m za dobr�, wsadzili鄉my t� niby zepsut�, i iskra si� pojawi陰, wiec iskra jest na ka盥ej 鈍iecy, lecz fofi dalej nie odpala....
Daras84, jak tak ci庵le bede z ni� do Ciebie jezdzi�, to j� wkoncu znienawidzisz , teraz nie mam funduszy na wieksz� naprawe, wi璚 musze poczeka� na pieniadze ^^
Daras84 - 29 Sty 2013, 20:50
masz pewno軼 ze jest na ka盥ej 鈍iecy?? to we� je przeczy軼 szczotka drucian� jeszcze
no i sprawd� czy s造cha� pomp� paliwa, bo znaj帷 Twoje je盥zenie na "ksi璕owym" to jest zajechana;)
Kusiu - 29 Sty 2013, 22:12
Daras84, iskra jest na ka盥ej 鈍iecy, sprawdzali鄉y, a pompa dziala, bo na pych auto odpala
kenczorf - 13 Lut 2013, 19:30
to czemu szukasz problemu w ukladzie zaplonowym skoro silnik pracuje dobrze po odpalniu na pych?
|
|