Forum FiestaKlubPolska -

Nasze auta - [MK3] 1,8 D by Jagla

Jagla - 17 Gru 2012, 20:26
Temat postu: [MK3] 1,8 D by Jagla
1. NICK: Jagla
2. IMIĘ: Michał
3. MODEL: Fiesta MK3
4. WERSJA: C
5. ROCZNIK: MK3, 93r
6. SILNIK: 1,8 Diesel
7. OPIS AUTA: Drugie moje autko.
Pięknie pali, jedno podgrzanie świec i przez 2 sekundy tak jakby nie mógł odpalić a tuż zaraz odpala.

P.S. To nie jest dublet tematu,tylko moje drugie autko, proszę o nie usuwanie tego tematu jak to było wcześniej.
Kod:
Gdyby od razu były zdjęcia, nie potraktowałbym tematu jako dublet, sorka... Parzych

8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: Naklejki na szybie z tyłu i jedna z boku, i na wlewie od paliwa.Zalozony tylni zderzak od XR2i.
b. mechaniczne: Wymiana alternatora (skręcenie jednego z dwóch), Rozrusznika.
c. audio: założone głośniki w półkę z tyłu głośników 13" Hertz 50W w RMSie , Radio jakieś 50 Watt.
d. inne:

9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: Zderzakprzedni i poszerzenia z Fiesty XR2i ,wloty powietrza na maskę, lotka na szybę, szyberdach, ALU jakieś 14x108, a no i przyciemnienie szybek tak max 60%"
b. mechaniczne:
c. audio: Wzmacniacz + tubka jakaś.
d. inne: Założenie centralki + otwieranie bagażnika z kluczyka i przycisku w aucie, założenie oświetlenia w bagażniku i w schowku, zegary z obrotomierzem ponieważ moja nie posiada lub zmiana tylko koloru tarcz, zmiana koloru podświetlania, może zmiana koloru wnętrza (deski rozdzielczej,itp,itd), dodanie środkowej konsoli.
10. FOTKI
Dziś robione zdjęcia, brzydka pogoda była ;/

Następne zdjęcie po założeniu zderzaka z XR-ki

van - 17 Gru 2012, 21:17

lepiej by wyglądały zwykłe lampy tylne a w zamian za nie jakaś alufelga :)
Jagla - 17 Gru 2012, 21:21

Po to założyłem lampy aby zobaczyć opinię czy są spoko ;)
Peedro - 17 Gru 2012, 21:33

na fkp raczej nie toleruje się gejluków :-P , ale my mamy takie odchyły i tyle :-P
Jagla - 7 Sty 2013, 19:28

Fiestka ze zderzaczkiem:

Bezimienny - 7 Sty 2013, 19:37

Weź jeszcze młotek i potłucz te tylne pampy bo jest tragedia, mówią że o gustach się nie dyskutuje.... ale to nie prawda, niektóre rzeczy po prostu sa bez gustu.

Pozdrawiam.

Kameleon340 - 7 Sty 2013, 20:22

No lampy na prawde tragicznie wygladaja..
Jagla - 7 Sty 2013, 21:40

Jak mi dasz 100 zl to je potlucze, powiem Ci ze przy tym zderzaku lepiej pasuja, w realu lepiej to wyglada niz na zdj
Bezimienny - 7 Sty 2013, 21:55

Odpowiem i będzie to prawdopodobnie ostatni post w tym wątku, to nie tłucz rób co chcesz twoje to w końcu, ale nie wciskaj mi że w "realu" czyli na żywca to lepiej wygląda bo jest odwrotnie, one są okropne i nic tego nie zmieni. Jest akie dobre powiedzenie "Człowieka poznasz po butach" powinno być też "kierowce poznasz po lampach na jego aucie".

Skoda mi Ciebie, ale może kiedyś zrozumiesz o co mi chodzi, puki co powodzenia w planach jakie by nie były bo to Twoje auto i powinieneś mieć w du... opinie innych, w tym między innymi moją, ale z drugiej strony krytyka potrzebna bo można czasem nawrócić człowieka :twisted:

Freeman - 7 Sty 2013, 22:14

Bezimienny napisał/a:
Skoda mi Ciebie
bez takich tekstów ok?
Stunt_Man - 7 Sty 2013, 22:24

Bezimienny, synek co sie go czepiosz, jak mosz ałdice? :2xf:
Bezimienny - 7 Sty 2013, 22:28

Ok już sie ogarnąłem i zrozumiałem błąd, chodziło mi bardziej o to że każdy popełnia błędy ale na nich też sie uczy, ja sam kupując ałdi miałem tzw angel-lighty i na początku mi sie to nawet podobało, na całe szczęście ogarnąłem się i zamontowałem ori lampy. Jeśli uraziłem autora to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru.

P.S audi bez quattro i po 1995r ( z 1995 włącznie) są do du... dlatego mam B3 quattro i B5 zmieniam na fieste, czyli widać że ja też popełniłem bląd kupując jedno z ałdi :rotfl:

Pozdrawiam.

Jagla - 7 Sty 2013, 22:28

Chcialem je zmienic ale narazie pracuje przy starch (lampach) hehe
Bezimienny - 7 Sty 2013, 22:31

Może jak byś je przyciemnił to nie było by tak źle, spróbować możesz np folią, w razie W zerwiesz jak ci sie nie spodoba.
modell1 - 7 Sty 2013, 22:40

Jagla napisał/a:
Chcialem je zmienic ale narazie pracuje przy starch (lampach) hehe

Na początek twoje auto więc jak lampy tobie pasują to OK
Ja mam zdanie takie

Auto ma się podobać właścicielowi a nie ludziom :-) :-) He HE

Więc rób swoje tylko bez przesady
Typu Statek kosmiczny :) :)
Powadzenia w dalszych planach.

A co do audi vw i innych autach z tej stajni mam swoje zdanie
I nie ujawniam :) :)

vegetagt - 7 Sty 2013, 23:38

Freeman napisał/a:
Bezimienny napisał/a:
Skoda mi Ciebie
bez takich tekstów ok?

Jeżdżący Skodami zgłaszają sprzeciw! :-)

Bezimienny - 7 Sty 2013, 23:44

Oj tam, oj tam, wymskło mi sie niechcący , źle to zabrzmiało, szczerze przeprosiłem :)
Jagla - 8 Sty 2013, 16:24

No, ciesze sie ze nikt nikomu nie cisnie bo nie lubie chamstwa, jak cos wymysle to zapodam fotki.
Marcinowaty - 8 Sty 2013, 19:41

Lampy jak lampy, mi osobiście bardziej pasowały by lekko dymione.
Jagla - 9 Sty 2013, 10:51

Kto ma pomysl co zrobic z tymi albo starymi lampami i jak to zrobic?
Mafios - 20 Lip 2013, 14:50

kup porządne a nie kombinujesz http://www.fiestaklubpols...p=716049#716049