|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK7] Czegoś brakuje na dźwigni ręcznego
patrycja - 15 Gru 2012, 21:33 Temat postu: [MK7] Czegoś brakuje na dźwigni ręcznego Witam jestem tu nowa i potrzebuje pomocy kilka dni temu kupilam fieste , na recznym brakuje jakiejs obudowy zostala sama srebrno czarna koncówka nie mam pojecia co miesci sie ponizej tej koncowki czy jest to skorzany mieszek czy jakis plastik?? bardzo prosze o pomoc moge wyslac zdjecie na maila o co dokladniej mi chodzi. i jak rozpoznac jaka to wersja?? kompletnie nie znam sie na tym
grzesiek646 - 16 Gru 2012, 02:54
Wrzuc zdjecia "usterki" a co do auta - zapraszamy do zalozenia swojego tematu w dziale "Nasze auta" i opis
patrycja - 16 Gru 2012, 10:11
Dziekuje za odpowiedz zamieszczam zdjecie znalezione na allegro bo nie mam na chwile obecna jak zrobic zdjecia. Ten reczny który znalazlam jest taki jak moj i tez brakuje tego czegos ponizej raczki
JoeMix - 16 Gru 2012, 11:14
No myślę ze mieszek tam powinien być (coś takiego jak przy lewarku od biegów) - trzeba by zerknąć do tematów gdzie ludzie się chwalą swoimi mk7 i zobaczyć,,,
looki8329 - 16 Gru 2012, 12:23
Tam nie ma żadnego mieszka . Jest tylko taka plastikowa osłona nic więcej.
patrycja - 16 Gru 2012, 13:22
Dziekuje za odpowiedz. Bylam w salonie to twierdza ze musze kupic caly reczny a koszt ok 700 zł u mnie została sama ta koncówka . A czy ta obudowa ze zdjecia bedzie pasowala do mojego i czy mozna ja zdjąc i zamontowaqc sama obudowe czy trzeba caly reczny rozbierac?? Nie znam sie na tym
vegetagt - 16 Gru 2012, 13:25
patrycja, 25zł za cały ręczny: http://allegro.pl/hamulec...2831544975.html
patrycja - 16 Gru 2012, 13:41
Ja wiem ze sa takie koszta tylko prosze powiedziec czy ten plastik sam zamontuje czy caly reczny trzeba?? ale mecze co?
JoeMix - 16 Gru 2012, 14:55
patrycja napisał/a: | prosze powiedziec czy ten plastik sam zamontuje | Nikt nie jest wróżką i nie zna twoich zdolności manualnych,,,
patrycja - 16 Gru 2012, 15:11
Pana nie pytalam o zdanie, tylko ludzi którzy zrozumieja ze jestem kobieta i mam prawo sie nie znac na tym
JoeMix - 16 Gru 2012, 15:25
Otóż mam znajomą która lepiej zna się na silnikach niż ja, oraz taką co więcej komputerów w tym miesiącu złożyła niż ja w życiu swoim całym,,, mam też taką co nie umie żarówki w żyrandolu wymienić,,, więc nie mam pojęcia czy koleżanka się ogarnia w sprawach technicznych czy nie,,, montaż obudowy nie wygląda na mocno skomplikowany i pewnie nie wymaga specjalistycznych narzędzi
Aruturo - 16 Gru 2012, 16:38
patrycja napisał/a: | Ja wiem ze sa takie koszta tylko prosze powiedziec czy ten plastik sam zamontuje czy caly reczny trzeba?? ale mecze co? |
Możesz kupić taki ręczny z allegro, wystarczy przełożyć gumę (to ta osłona) raczej każdy z minimalnymi zdolnościami sobie poradzi.
http://moto.allegro.pl/ha...2855467033.html
patrycja - 16 Gru 2012, 17:14
Bardzo dziekuje za odpowiedz właśnie o to mi chodziło czy można przełożyć sama tą osłone dziekuje za konkretna odpowiedz bez zbednych komentarzy odnośnie moich zdolności pozdrawiam goraco
grzesiek646 - 16 Gru 2012, 18:48
samą osłonę spokojnie można przełożyć - wczoraj rozbierałem swoją. I sama napewno dasz rade ! )
AccessX - 16 Gru 2012, 18:58
mały OffTop, bardzo fajny temat . Konkret pytanie, konkretna odpowiedź i link.
Fajnie się czyta
patrycja - 16 Gru 2012, 19:06
A mam jeszcze takie pytanko, Fieste mam zarejestrowana z 2 tyg. sprowadziłam ja z Belgii i szczerze mówiać nie mam pojęcia jaka to jest wersja czy jak zamiesciłabym kilka zdjęc to bedziecie w stanie okreslić wersje????
vegetagt - 16 Gru 2012, 19:10
patrycja, musisz podać numer VIN (jest w dowodzie) w tym temacie: http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=31754
JoeMix - 16 Gru 2012, 19:10
patrycja, w odpowiednim temacie podaj VIN auta to Ci powiedzą wszystko co na tej podstawie można się dowiedzieć,,,
patrycja - 16 Gru 2012, 19:58
Z góry wszystkim dziekuje za informacje podalam numer VIN i czekam na odp.
Jestem bardzo ciekawa jakiej wersji jest moja slicznotka pozdrawiam goraco
AccessX - 16 Gru 2012, 20:45
I jeszcze raz zachęcamy Cię do założenia własnego tematu w dziale "nasze auta" .
patrycja - 16 Gru 2012, 21:07
Na pewno zaloze tylko dowiem sie jaka wersja
Wypoleruje ja zeby blyszczala i pstrykne kilka zdjec abyscie mogli sie wypowiedziec co sadzicie o niej pozdrawiam
|
|