Forum FiestaKlubPolska -

Silniki diesla - [MK7] Korek paliwa czy jest??

pikul26 - 14 Paź 2012, 21:19
Temat postu: [MK7] Korek paliwa czy jest??
witam zakupiłem fieścinkę 2009 rok na stacyjke otwieram wlew a tam w sumie nie wiem czy był czy powinien byc korek wlewu paliwa stąd moje pytanie czy jest czy nie ma??
Stunt_Man - 14 Paź 2012, 21:29

z tego co widziałem to w mk7 pod klapką wlewu jest napisane "EASY FUEL" oraz "NO CAP"
chyba nie musze nic więcej dodawać

pikul26 - 14 Paź 2012, 21:31

ok jeśli widziałes a angielski znam ale łamany :-P to wnoszę ,że nie ma dzieki wielki
Ps, masz 100% pewnośc?

Stunt_Man - 14 Paź 2012, 21:34

jak widać polski też znasz łamany...
pikul26 - 14 Paź 2012, 21:45

hmm ja wiem czy łamany?? polonistyki nie kończyłem .Ale jeśli kolega jest poliglotą to sorki.Ale nie o to chodzi , chodzi jednak o to czy ma być korek czy nie?? jak krowie na rowie, kolego :hahaha:
Ps , a poza tym fora są chyba po to żeby pomagąć, a nie zadawać zagadki językowe co??

artax - 14 Paź 2012, 22:14

korka niet :) Ten patent ma zapobiec np.wlaniu benzyny do kopciucha.Otwierasz zapadkę tylko właściwą średnicą pistoletu do tankowania.
pzdr

Freeman - 14 Paź 2012, 22:32

pikul26, owszem fora są po to, żeby pomagać. Jednak, żeby Ci pomóc musimy Cię najpierw zrozumieć, a to wcale nie łatwe przy Twoim sposobie pisania. Do napisania składnego i zrozumiałego postu nie trzeba kończyć studiów z polonistyki.

Kolega Stunt_Man, Ci pomógł więc Ty też się zastosuj i następnym razem pisz składniej.