Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK6] Sprężyny Wolf Eibach Concept czy podejdą do 1.4TDCI

DanielFM - 8 Paź 2012, 21:51
Temat postu: [MK6] Sprężyny Wolf Eibach Concept czy podejdą do 1.4TDCI
Witam!!
Zbieram się za zakup sprężyn obniżających do Fiesty i zauważyłem od pewnego czasu wiszącą aukcje ze springami Eibacha w bardzo dobrej cenie:
http://allegro.pl/nowe-sp...2665180042.html
Numery sprężyn jakieś dziwne, ale odnalazłem, że pochodzą z katalogu Wolfa. Natomiast nie mam pojęcia ile obniżają, czy pasują do 1.4TDCI i jak się mają do zwykłych pro kitów. Może ktoś miał styczność z nimi?? Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam

Parzych - 8 Paź 2012, 23:54

Kurna, nówki jak za darmo... :9: Mam wyglądające identycznie i obniżyły o ok 35mm, nie wiem jak ciężki jest TDCI... Nawet bym się nie zastanawiał jakbym nie miał takich...
DanielFM - 9 Paź 2012, 11:05

Parzych napisał/a:
Kurna, nówki jak za darmo... :9: Mam wyglądające identycznie i obniżyły o ok 35mm, nie wiem jak ciężki jest TDCI... Nawet bym się nie zastanawiał jakbym nie miał takich...

Wziąłbym je, ale boje się że są od benzyny.......

ElGrey - 9 Paź 2012, 16:39

Składnik 1 i 2 (czyli sprężyna przód, tył ), maja ten sam numer, wiec na 99% nie pasują do TDCI i ST, ale i tak numery katalogowe ni w ząb nie pasją, wiec diabli wiedzą co to naprawdę jest ;-| może dlatego wiszą na allegro tak rok jak nie lepiej :yes:
Z drugiej strony masy wersji benzynowych i TDCI czy ST to max różnica 50 kg wiec są producenci którzy proponują zestawy do wszystkich wersji takie same :)

Wisni@ - 10 Paź 2012, 18:04

Też sie na nie czaiłem ale za bardzo podejrzane są .
Szukaj ofert MTS ale nie na allegro tylko normalnie na ich stronie :)