Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK7] Obniżany fotel pasażera

Aruturo - 28 Wrz 2012, 18:35
Temat postu: [MK7] Obniżany fotel pasażera
Aż się muszę pochwalić :) Kupiłem fotel kierowcy (anglika) obniżany i przełożyłem na naszą stronę pasażera. Teraz wreszcie są obniżane oba fotele. A że to auto żony, więc ja często siedzę jako pasażer i teraz się o wiele lepiej mieszczę :) . Swoją drogą ciekawy jestem czy można w salonie zamówić aby oba fotrle były obniżane.
grzesiek646 - 28 Wrz 2012, 22:24

Ile dałeś na fotel z anglika ? Plug&play ?
Myślałem juz o tym jakiś czas temu ale nie moge znaleść anglika z taką tapicerką jak moja :P

MisiekT - 28 Wrz 2012, 23:20

a po co chcesz tapicerke zmieniac - tylko stelaz potrzebujesz...
AccessX - 28 Wrz 2012, 23:28

Łatwiej dostać chyba cały "pakiet" niż stelarz ....
Aruturo - 28 Wrz 2012, 23:46

grzesiek646 napisał/a:
Ile dałeś na fotel z anglika ? Plug&play ?
Myślałem juz o tym jakiś czas temu ale nie moge znaleść anglika z taką tapicerką jak moja :P

dałem 200,- za kompletny fotel. Ale tapicerka była inna, więc rozklęciłem i przełożyłem tylko stelaż (spód siedzenia) Oparcie z airbagiem i obicie i gąpka siedzenia zostały moje. Plastiki nawet w kolorze pasują (nie wiem czy są inne niż antracyt). Nie była to wielka akcja, wszystko poszło bez problemu i połamania plastików. :) Powiem Wam, że jest bardzo duża poprawa komfortu siedzenia, jeśli tak to można nazwać.
Jak ktoś z Was chce znaleść taki fotel, to niech patrzy na auta angliki rozbite i tam zadzwoni się spytać o fotel, bo nie zawsze wszyscy wystawiają wszystkie części. Ja tak zrobiłem. Facet powiedział, że tego nie wystawiał, bo i tak nikt nie kupuje fotela z anglika. :)