Forum FiestaKlubPolska -

Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - Zestaw naprawczy

KrzYchuu - 11 Wrz 2012, 11:18
Temat postu: Zestaw naprawczy
Witam,

Mam troszkę rdzy jakieś 5cm na 3cm rdzy przy nadkolu, chcę to naprawić nigdy tego nie robiłem. Myślałem by kupić coś w stylu tego co sądzicie?

http://allegro.pl/super-o...2592398412.html

Marcinowaty - 11 Wrz 2012, 17:11

ZESTAW SKŁADA SIĘ Z:

1. Auto lakieru samochodowego w spray’u- firmy PROFIX!!! - Pojemność 400ml (nie czytać bzdur pisanych przez konkurencję)

Najwyższej jakości lakier samochodowy w aerozolu, charakteryzujący się świetną siłą krycia. Producentem jest renomowana, europejska firma PROFIX. Lakiery nabijane są do najlepszych na rynku pojemników firmy CAR-REP - strona producenta . Każdy pojemnik ma pojemność 400ml, posiada obrotową dyszę pozwalającą na natrysk lakieru w pionie i poziomie.

2. Lakieru akrylowego bezbarwnego CAR-REP - Pojemność 500ml

3. Podkładu akrylowego szarego (uniwersalnego pod wszystkie kolory lakierów) - Pojemność 500ml

4. Szpachli wykończeniowej – uniwersalnej Pojemność 250g z utwardzaczem

5. Odtłuszczacza - zmywacza - Pojemność 100ml

Nie kupisz tego taniej pojedynczo w sklepie? :fox:

szczepan522 - 11 Wrz 2012, 17:22

Plus przesylka...
vegetagt - 11 Wrz 2012, 17:26

Oni dobierają kolor po kodzie. Ostatnio ktoś z mk3 chyba miał problem, bo oznaczenie na tabliczce było niejednoznaczne. Także i tak chyba czeka cię szukanie na miejscu.
JoeMix - 11 Wrz 2012, 23:27

Marcinowaty napisał/a:
Nie kupisz tego taniej pojedynczo w sklepie?
I jeszcze w większej ilości, wystarczy się udać do lokalnej mieszalni lakierów, oni zazwyczaj mają wszystko co trzeba i fachowa radą służą,,,