|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - Zestaw naprawczy
KrzYchuu - 11 Wrz 2012, 11:18 Temat postu: Zestaw naprawczy Witam,
Mam troszkę rdzy jakieś 5cm na 3cm rdzy przy nadkolu, chcę to naprawić nigdy tego nie robiłem. Myślałem by kupić coś w stylu tego co sądzicie?
http://allegro.pl/super-o...2592398412.html
Marcinowaty - 11 Wrz 2012, 17:11
ZESTAW SKŁADA SIĘ Z:
1. Auto lakieru samochodowego w spray’u- firmy PROFIX!!! - Pojemność 400ml (nie czytać bzdur pisanych przez konkurencję)
Najwyższej jakości lakier samochodowy w aerozolu, charakteryzujący się świetną siłą krycia. Producentem jest renomowana, europejska firma PROFIX. Lakiery nabijane są do najlepszych na rynku pojemników firmy CAR-REP - strona producenta . Każdy pojemnik ma pojemność 400ml, posiada obrotową dyszę pozwalającą na natrysk lakieru w pionie i poziomie.
2. Lakieru akrylowego bezbarwnego CAR-REP - Pojemność 500ml
3. Podkładu akrylowego szarego (uniwersalnego pod wszystkie kolory lakierów) - Pojemność 500ml
4. Szpachli wykończeniowej – uniwersalnej Pojemność 250g z utwardzaczem
5. Odtłuszczacza - zmywacza - Pojemność 100ml
Nie kupisz tego taniej pojedynczo w sklepie?
szczepan522 - 11 Wrz 2012, 17:22
Plus przesylka...
vegetagt - 11 Wrz 2012, 17:26
Oni dobierają kolor po kodzie. Ostatnio ktoś z mk3 chyba miał problem, bo oznaczenie na tabliczce było niejednoznaczne. Także i tak chyba czeka cię szukanie na miejscu.
JoeMix - 11 Wrz 2012, 23:27
Marcinowaty napisał/a: | Nie kupisz tego taniej pojedynczo w sklepie? | I jeszcze w większej ilości, wystarczy się udać do lokalnej mieszalni lakierów, oni zazwyczaj mają wszystko co trzeba i fachowa radą służą,,,
|
|