|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK5] Woda na lewym dywaniku przy zalaczeniu klimatyzacji
Maciej 1978 - 16 Sie 2012, 13:56 Temat postu: [MK5] Woda na lewym dywaniku przy zalaczeniu klimatyzacji czesc koledzy
przejrzalem wszystkie posty z woda w temacie ale nic podobnego do mojego ...
ostatnimi czasy czesto zalaczam klime i od kilku dni po jakis kilkunastu minutach na lewym dywaniku (mieszkam w UK wiec jest to strona pasazera nie kierowcy) pojawia sie malutka kaluza wody, nigdy wczesniej tego nie bylo jako ze woda skraplala mi sie na zwnatrz i kaluza zbierala sie raczej pod samochodem niz w srodku ...
Dodam tylko ze bez zalaczenia klimy ani sladu wody, auto szczelne nic nie cieknie w czasie deszczu.
Czy ktos spotkal sie z czyms podobnym?
dzieki
drjanusz - 16 Sie 2012, 14:00
Maciej 1978, A może pomyśl co nieco Klima chodzi=>jest woda klima nie chodzi=>nie ma wody. To może odpływ wody z klimy niedrożny
JoeMix - 16 Sie 2012, 14:17
Maciej 1978 napisał/a: | Czy ktos spotkal sie z czyms podobnym? | No,,, odpływ się zatkał i leci do środka zamiast pod auto, albo wężyk z niego spadł, albo cokolwiek innego się stało, co powoduje że woda nie płynie pod auto tylko do auta,,,
drjanusz, łepek mnie dziś nawala, a od tej Twojej emotki jeszcze bardziej
drjanusz - 16 Sie 2012, 23:21
JoeMix, Mnie j***ie od 3 dni (jestem meteopatą ) ,a na takie lenistwo to tylko
Ja z ciekawości zaglądam i dociekam a potem pytam(jak nie widzę rozwiązania)
Nieraz niewesoło się kończy moja ciekawość
Maciej 1978 - 22 Sie 2012, 22:10
JoeMix napisał/a: | No,,, odpływ się zatkał i leci do środka zamiast pod auto, albo wężyk z niego spadł, albo cokolwiek innego się stało, co powoduje że woda nie płynie pod auto tylko do auta,,, |
dzieki wielkie, tak rzeczywiscie sie stalo
przepchane i nie leci
|
|