Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - [MK3] Głośniki w zagłówkach

P.Rusek - 11 Lip 2012, 02:38
Temat postu: [MK3] Głośniki w zagłówkach
Witam. Znalazlem w mojej fiescie glosniki( nie sa to oryginalne glosniki, w razie czego moge zbadac nazwe, dane itp) przykrecone z tylu w miejscu oryginalnych. I chce je gdzies zamontowac. Dodam ze z przodu w drzwiach juz mam wymienione, z tylu na polce mam glosnik i suba w bagarzniku. Tak wiec nudzac sie wymyslilem zeby dac je do zaglowka, wypruwajac troche pianki i do glosnikow zrobic male skrzynki drewniane, zeby nie lezaly w piance. O kable i wyglad sie nie martwie bo z tym sobie poradze, tylko niech ktos mi powie czy to bedzie dobrze grac i czy nie zawita u mnie Tede ze swoja niebieska teczka;p
w.a.n.t.e.d - 12 Lip 2012, 19:53

najgłupszy pomysł pod słońcem :hahaha: :hahaha: :hahaha:

wstaw porządne radio, zrób dobry przód najlepiej na odseparowanym zestawie (nie peyingi po 30zł) do tego sub w bagazniku i tez zestaw wali na kolana twoją konfigurację. Głośniki w tylnej półce psują scenę dźwękową i gryzą się z subem.

JoeMix - 13 Lip 2012, 06:16

No co Wy,,, nawet w BMW tak montują głośniki, właśnie trafiłem na fotę:

http://www.joemonster.org/i/e/51motoastra01.jpg

MlodyGuber - 15 Lip 2012, 21:09

tylko ,że to nie jest BMW tylko opel
JoeMix - 15 Lip 2012, 21:23

No możliwe,,, ważne w tym wypadku jest audio a nie auto :P
Seboleq92 - 17 Lip 2012, 17:03

ja np we fieście mk4 mam z przodu głośniki 13 Blaupunkt syczki magnat i w bagażniku mała skrzynka ze wzmacniaczem i taki zestaw jest bardzo miły dla ucha :) a te głośniki w zagłówkach to jest to śmiechu warte jak i głośniki mocowane w półce. Pozdrawiam :)