|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK7] Dołożenie szyb elektrycznych z tyłu.
judam - 19 Cze 2012, 22:59 Temat postu: [MK7] Dołożenie szyb elektrycznych z tyłu. Fiestka MK7 moja ma tylko elektryczne szyby z przodu. Jednakże widziałem iż wersje chyba platinum mają je wszystkie cztery. Jak bym kupił przełączniki do sterowania na 4, do tylnych drzwi całe boczki z elektryką i to wszystko bym podłączył to czy ma to prawo zadziałać ? Czy sterowanie CAN po zmianie przedniego lewego przełącznika do szyb przekaże sygnał samo na tylne szyby czy trzeba coś jeszcze przeprogramowywać ? Ktoś to już robił ?
JoeMix - 19 Cze 2012, 23:13
Ma prawo to działać i chyba nikt jeszcze tego nie robił,,,
Parzych - 19 Cze 2012, 23:28
JoeMix napisał/a: | chyba nikt jeszcze tego nie robił,,, | W/g mnie to jeszcze nikt tego ni robił... Pewnie jeszcze trzebaby pokombinować z GEM-em...
Lary - 19 Cze 2012, 23:36
Pytanie czy gra jest warta świeczki?
Dużo zakupów i jeszcze więcej zabawy a efekt może być taki że i tak nie działa.
Z przodu bym zrozumiał ale bawić się z tyłem?
MisiekT - 20 Cze 2012, 00:44
o czym tu myslec:
1. wyciagnac z serwisu schematy
2. uzupelnic wszystkie brakujace elementy i wiazki
3 doprogramowac co trzeba (jezeli w ogole)
4. cieszyc sie szybami...
mam same 3D, wiec moze malo moje zdanie warte, ale dla mnie glupota do kwadratu byloby poswiecac czas i kase na taki "mod" biorac pod uwage jak rzadko sie w ogole tylu uzywa
gsmphone - 21 Sie 2012, 21:08
Wcześniej miałem auto 5d z wszystkimi elektrycznymi szybami... teraz mam fieste 5D tylko z dwoma szybami i powiem ci że nie warto się bawić w tylnie szyby bo i tak się ich nie będzie otwierać bo za bardzo dudni w aucie od powietrza
|
|