Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK6] Lampy tył mk6

someone1989 - 27 Mar 2012, 23:42
Temat postu: [MK6] Lampy tył mk6
Poszukuję konkretnych lamp .
Chodzi o lampy tego typu :

Jedyna różnica to taka że powinny być do wersji POLIFTOWEJ a więc z podwójnymi światełkami cofania i przeciwmgielnymi .

Wszędzie na allegro czy ebay są do wersji przedliftowej . W sklepach z akcesoriami głównie są z białym wypełnieniem albo diodowe .

Stąd też moje pytanie do osób obeznanych w temacie czy spotkały się kiedykolwiek z wersja poliftową tych lamp ?

Jeżeli ktoś posiada jakieś info na temat sklepu / dystrybutora akcesori etc będę wdzięczny za taką info .

Parzych - 28 Mar 2012, 00:27

someone1989 napisał/a:
Wszędzie na allegro czy ebay są do wersji przedliftowej .
Bo jeszcze nie wypuścili ich do wersji poliftowej... Chyba że diodowe, ale te też mają sporo chromu...
someone1989 - 28 Mar 2012, 09:32

Diodowe mi się nie podobają a takie tylko clear nie black wydaje mi się że by nie pasowały do ciemnego auta za bardzo by się to rzucało w oczy :(

No nic pozostaje mi czekać na takie może ktoś wypuści . Masz info kto w PL to może mieć oprócz SONAR ? bo ktoś miał przed liftingowe kiedyś i mi pisał że są właśnie firmy SONAR .

Parzych - 28 Mar 2012, 21:03

someone1989 napisał/a:
Masz info kto w PL to może mieć oprócz SONAR ?
Widywałem 3 lub 4 rodzaje ale firm nie pamiętam... :bezradny:
someone1989 - 28 Mar 2012, 21:26

Kurcze kiepsko :( Jakbyś zauważył kogoś z takimi albo gdzieś do kupienia te poliftingowę będe wdzięczny za info :piwkowanie: