|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK5] Gdzie można dostać czerwone tylne lampy?
zabka35i - 7 Lut 2012, 13:45 Temat postu: [MK5] Gdzie można dostać czerwone tylne lampy? Nie wiecie czy można gdzieś dostać cały czerwone tylne lampy do mk5? Bardzo mi się podobają. Malowania się trochę obawiam, a folię dobrze położyć na takiej okrągłej lampie to też łatwe nie jest.
Stofff - 7 Lut 2012, 14:39
Z tego co widziałem to ciężko będzie takie dostać patrzałem na alledrogo i nie ma takich. Na ebayu ceny będą łogień...
Znalazłem takie beznadziejne ale czerwone
http://www.ebay.pl/itm/LE...tem2ebb227476..
ty a to są standardowe??
http://www.ebay.pl/itm/fo...=item1c2009e12a
zabka35i - 7 Lut 2012, 15:16
Tak, te drugie to fabryka tyle że na tej aukcji to angliki są bo prawa lampa ma przeciwmgielne a u nas jest odwrotnie i tam jest białe
Marcin - 8 Lut 2012, 21:18
zabka35i napisał/a: | Nie wiecie czy można gdzieś dostać cały czerwone tylne lampy do mk5? Bardzo mi się podobają. |
ja jeszcze całych czerwonych jak seryjne to nie wiedziałem... jak szukasz czegoś konkretnego to wypadałoby pokazać o co chodzi
nie widzę przyszłości dla tego tematu... powisi chwile i zniknie.
zabka35i - 8 Lut 2012, 21:29
Proszę jest i zdjęcie.
Nikuś - 8 Lut 2012, 21:38
Marcin napisał/a: | nie widzę przyszłości dla tego tematu... powisi chwile i zniknie. |
Pesymista.
Lampy są psiknięte. Co do folii to jest to temat do ogarnięcia ale przez kogoś kto umie to zrobić.
Ogólnie w Polsce to nie przejdzie, chyba że spełnisz 2 warunki: wsteczny nadal będzie biały a do czerwonych kierunków założysz zielone żarówki, co da ostatecznie pomarańczowe światło. Raczej takich nie kupisz bo po hurtowniach oczy robili jak ich o to pytałem, więc raczej pozostaje pomalowanie ich na własną rękę.
Parzych - 8 Lut 2012, 21:58
zabka35i napisał/a: | Proszę jest i zdjęcie. | Kurna, mi się nie ładuje... Na co wrzucałeś/skąd jest to zdjęcie Jak możesz to wrzuć na imageshack'a...
Nikuś - 8 Lut 2012, 22:01
Parzych, jest w pierwszym poście.
Parzych - 8 Lut 2012, 22:03
Aha, widzę, wcześniej go tam chyba nie było...
zabka35i - 8 Lut 2012, 22:07
Było, było cały czas
Parzych - 8 Lut 2012, 22:38
Widocznie mi jakoś umknęło...
Marcin - 9 Lut 2012, 21:37
Nikuś napisał/a: | Marcin napisał/a:
nie widzę przyszłości dla tego tematu... powisi chwile i zniknie.
Pesymista. |
wole trzymać porządek niż burdel w TS
jak nie chce się poszukać to już nie moja wina... temat powisi trochę dłużej... jak się sensowniej rozwinie to może go zostawie o ile nie zapomne
hubi_2006 - 10 Lut 2012, 23:32
Nikuś napisał/a: | Lampy są psiknięte. |
Znasz temat tej fiest z jakiegoś zagranicznego forum, czy jesteś takim specem, że wiesz to i już?
Nikuś napisał/a: | Co do folii to jest to temat do ogarnięcia ale przez kogoś kto umie to zrobić. |
Folia+opalarka+coś do odtłuszczenia+kolega do pomocy+cierpliwość.
zabka35i widzisz, jak Ci się uda to będziesz uznawany za "kogoś kto umie to zrobić". Folia droga nie jest, a lampa to nie maska i doświadczenie potrzebne nie jest.
Działaj
Nikuś - 11 Lut 2012, 00:06
hubi_2006, jak chcesz upuścić sobie ciśnienie to łaskawie odczep się ode mnie i idź do najbliższego baru daj komuś w gębę.
hubi_2006 napisał/a: | jesteś takim specem, że wiesz to i już? |
Może i jestem.
Fordon - 11 Lut 2012, 00:42
Eee pany ale to jest malowana lampa a w sumie lampy. prosta sprawa
Lampa lewa z wersji UK, lampa prawa z wersji EU, dalej napylamy lapmy baza + klar zeby zachowac szklistosc powloki.
Nic trudnego bo gosciowi kiedys tak malowalismy na zielony odcien tylne lampy w megane coupe... jak to mowia nasz klient nasz pann
arecki - 12 Lut 2012, 00:02
ja w swojej MK4 miałem czerwoną folię na tylnych lampach, wyglądało to bardzo dobrze
|
|