Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK3] Zmiana Zegarów z Mk4 do Mk3

Fiesta:) - 3 Lut 2012, 07:16
Temat postu: [MK3] Zmiana Zegarów z Mk4 do Mk3
Na wstępie chciałbym przywitać wszystkich miło¶ników Fiest . Otóż Moja Fiestka ma licznik bez obrotomierza , przegl±daj±c tematy znalazłem parę modyfikacji liczników , a wła¶ciwie przekładek z Mk4 .

Interesuje mnie montaż takiego licznika :

Oczywi¶cie jak wszyscy wiemy te liczniki s± pod¶wietlane od strony przedniej górnej czę¶ci , ja chciałbym o¶wietlić go od strony tylnej ( na niebiesko cyferki oraz czerwono wskazówki )
I tutaj pytanie , czy kto¶ już rozbierał taki licznik , czy jest on wykonany z tzw. plexi ? oraz czy mog± go pod¶wietlić w ten sposób jak opisywałem powyżej ?

PS: Je¶li chodzi o elektronikę czyli pod¶wietlanie oraz podł±czenie obrotomierza to dla mnie nie problem ponieważ jestem elektronikiem .

JoeMix - 3 Lut 2012, 10:33

:głow±wmur:
Mariox003 - 3 Lut 2012, 23:47

JoeMix, gorzej :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: :głow±wmur: <czerwonakartka> (ale sam taki byłem[może jeszcze jestem])
Fiesta:), skorzystaj z opcji szukaj, jest tego pełno.