|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK4] Mokry dywanik pod schowkiem. Gdzie jest nagrzewnica ?
grucha0707 - 29 Sty 2012, 20:41 Temat postu: [MK4] Mokry dywanik pod schowkiem. Gdzie jest nagrzewnica ? Witam
Wilgoć w moim aucie mnie dobija , w taką pogodę co teraz szyby zamarznięte od środka , po stronie pasażera po deszczu jest plama na dywaniku bliżej drzwi pod schowkiem, nie wiem z kąd to leci , liście wyczyściłem z podszybia , możliwe żeby woda wlatywała na łączeniu obudowy filtra kabinowego z podszybiem ? Kiedyś czyściłem wentylator pod tym filtrem i nie wyglądało to tak jakby woda z tamtąd miała polecieć pod schowek , chociaż nie wiem gdzie te kanały prowadzą ale z wody po deszczu to by aż tyle chyba nie naleciało.Gdzie jest nagrzewnica ? bo nawet nie wiem czy z niej nie cieknie ale płynu mi nie ubywa , czy jak otworze maske to ją widać ?
JoeMix - 29 Sty 2012, 23:57
Swego czasu Lark się reklamował taki hasłem: Follow me, I know the way --> http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=33271
grucha0707 - 30 Sty 2012, 16:22
O.K ale jeszcze mnie interesuje czy woda po deszczu może się dostawać do wnętrza auta przez pokrywę nagrzewnicy , ta co jest skręcona na 4 śruby , jak bym tam coś miał nieszczelne to bym miał mokre dywaniki ?
mk4_driver - 30 Sty 2012, 20:42
grucha0707, troche jakiejś masy uszczelniającej i sie dowiesz czy coś pomogło.
Mi woda sie dostawała przez odwodnienie z szyberdachu bo w progu mała dziurka była.
Pozdro
|
|