Forum FiestaKlubPolska -

Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - Auto w podkładzie - czy przejdzie przegląd?

Witek1992 - 4 Sty 2012, 18:34
Temat postu: Auto w podkładzie - czy przejdzie przegląd?
Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale napisałem, jeżeli tak to przepraszam i prosze o przeniesienie.

Chciałbym sie dowiedzieć czy auto zapodkładowane częściowo ( bo dach i słupki drzwi są nie pomalowane) przejdzie przegląd i czy policja nie czepi się że wygląd zewnętrzny jest "brzydki" ? spotkał się już ktoś z takimi czepialskimi, jeśli tak to proszę o poradę co mam im powiedzieć.

Z góry dzięki :)

JoeMix - 4 Sty 2012, 18:50

Czepić to się pewnie czepi, mnie się czepiali, ale chyba nie ma żadnego przepisu na to i na czepianiu się kończy,,, ja żadnych konsekwencji jazdy w plamki nie miałem, więc jak nie ma żadnych ostrych i wystających krawędzi to powinno być OK
TSRules - 4 Sty 2012, 18:57

jeśli auto jest sprawne technicznie, nie ma oznak dużej korozji, to może ci naskoczyć :yes:
Mój znajomy miał całe auto w podkładzie bo mu się tak podobało i z przeglądem nie było problemu :ok:

mieszko - 4 Sty 2012, 19:36

jeśli chodzi o kolor to problem możesz mieć tylko gdy jest to "chrom" z powodu odbijania światła, to że jest podkład nie będzie w niczym przeszkadzać
ElGrey - 4 Sty 2012, 21:38

Bez problemu, nawet na przegladzie zerowym po kolizji, mialem czesciowo auto w podkladzie i nie bylo problemow :) a ja mam diagnoste ktory sie czepia wszystkiego, nawet ze zarowka w kierunku juz lekko zbledla i juz nie ma pomaranczowego koloru jak trzeba ;-|
van - 4 Sty 2012, 22:22

przejdzie
kiedyś takim robiłem przegląd tylko że podkład był jednolity

Witek1992 - 5 Sty 2012, 00:02

Okej :) To wielkie dzięki za pomoc :hihihi:
qwerty67 - 5 Sty 2012, 00:06

Musi przejść, jak sobie ludzie robią rosty i jeżdżą to musi być ok :P