|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - Auto w podkładzie - czy przejdzie przegląd?
Witek1992 - 4 Sty 2012, 18:34 Temat postu: Auto w podkładzie - czy przejdzie przegląd? Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale napisałem, jeżeli tak to przepraszam i prosze o przeniesienie.
Chciałbym sie dowiedzieć czy auto zapodkładowane częściowo ( bo dach i słupki drzwi są nie pomalowane) przejdzie przegląd i czy policja nie czepi się że wygląd zewnętrzny jest "brzydki" ? spotkał się już ktoś z takimi czepialskimi, jeśli tak to proszę o poradę co mam im powiedzieć.
Z góry dzięki
JoeMix - 4 Sty 2012, 18:50
Czepić to się pewnie czepi, mnie się czepiali, ale chyba nie ma żadnego przepisu na to i na czepianiu się kończy,,, ja żadnych konsekwencji jazdy w plamki nie miałem, więc jak nie ma żadnych ostrych i wystających krawędzi to powinno być OK
TSRules - 4 Sty 2012, 18:57
jeśli auto jest sprawne technicznie, nie ma oznak dużej korozji, to może ci naskoczyć
Mój znajomy miał całe auto w podkładzie bo mu się tak podobało i z przeglądem nie było problemu
mieszko - 4 Sty 2012, 19:36
jeśli chodzi o kolor to problem możesz mieć tylko gdy jest to "chrom" z powodu odbijania światła, to że jest podkład nie będzie w niczym przeszkadzać
ElGrey - 4 Sty 2012, 21:38
Bez problemu, nawet na przegladzie zerowym po kolizji, mialem czesciowo auto w podkladzie i nie bylo problemow a ja mam diagnoste ktory sie czepia wszystkiego, nawet ze zarowka w kierunku juz lekko zbledla i juz nie ma pomaranczowego koloru jak trzeba
van - 4 Sty 2012, 22:22
przejdzie
kiedyś takim robiłem przegląd tylko że podkład był jednolity
Witek1992 - 5 Sty 2012, 00:02
Okej To wielkie dzięki za pomoc
qwerty67 - 5 Sty 2012, 00:06
Musi przejść, jak sobie ludzie robią rosty i jeżdżą to musi być ok
|
|