Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Gwizdki

mózg - 14 Kwi 2005, 20:13
Temat postu: Gwizdki
Mam pytanko. Gdzie i jak najlepiej zamontować gwizdki, żeby miały "dobry kierunek" grania i tak, żeby nie niszczyć jakiegoś elementu za bardzo ;-) Pozdrawiam
molu - 14 Kwi 2005, 21:13

Chyba najlepiej tu:
link1
link2

:-)

pawliku - 14 Kwi 2005, 21:29

mam zamiar tez tak zrobic Molu czy mozesz cos wiecej powiedziec o ich montazu tzn na jakiej wysokosci je umiescic aby najlepiej grały czym wykończyć posłyzyc radami poniewaz juz to przrabiałes
molu - 14 Kwi 2005, 22:06

pawliku napisał/a:
mam zamiar tez tak zrobic Molu czy mozesz cos wiecej powiedziec o ich montazu tzn na jakiej wysokosci je umiescic aby najlepiej grały czym wykończyć posłyzyc radami poniewaz juz to przrabiałes

tu:
link
troche pisalem-fachowcy mowia ze powinny byc na wysokosci uszu sluchacza-najlepiej przymierzyc i odsluchac 8)

RKRman - 16 Kwi 2005, 22:14
Temat postu: syczki
molu napisał/a:
Chyba najlepiej tu:
link1
link2

:-)

..cze :P ...może sie bardzo nie znam ale powiedz - dlaczego te tweetery na słupkach są skierowane do dołu :?: ..przynajmniej tak widze na fotkach......

.....zazwyczaj , jeśli są umieszczone na wysokości głowy to raczej są skierowane osiowo na siebie lub też w kierunku lusterka środkowego...

Chetnie posłucham , dlaczego Twoja decyzja montażu była taka właśnie ...

POZDRAWIAM :P

Rasta - 18 Kwi 2005, 21:26

Bardzo dobrym miejscem nie wymagająacym kombionowania są trójkąciki, na których jest sterowanie położeniem lusterek.