|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - [MK4] Problem z Wzmacniaczem
pliba - 20 Lis 2011, 18:27 Temat postu: [MK4] Problem z Wzmacniaczem Witam
Mam taki problem z wzmacniaczem kupiłem używany wzmacniacz plus okablowanie tj czerwony zasilający niebieskie czincze i skrzynie basowa Ktora ma 2 Glosniki Skrzynia Blaupunkt . Zestaw na pewno sprawny bo chwile przed odłączenie grał normalnie w golfie 3. U mnie nie chce grac Czerwony zasilający podłączyłem do aku i w wzmacniacza do V12 ten kabel połączyłem z Kablem do REM tak jak on miał w golfie dioda power na wzmaku się świeci. Z radia Wychodzą mi 4 Czincze 2 AUX IN które mam podłączone do iPoda i 2 pozostałe nie są opisane czerwony i biały podłączyłem do nich Czincze które po 2 stronie podłączyłem do wzmacniacza do Wyjścia OUT. Muzyka Z tuby nie gra i nie wiem za bardzo co mam zrobić jak myślicie co możne być tego przyczyna
mk4_driver - 20 Lis 2011, 19:10
W radiu nie trzeba czegoś ustawić?
Skrzynka podłączona do wzmaka pod te same kanały co idą do radia?;]
pliba - 20 Lis 2011, 19:29
Tak pOd te same .. A w ustawianieniach nie ma nic . Podejrzewam ze te Chinche to
Nie jest wyjście pod wzmak bo radio jest dOsc leciwr ma ok 5 lat
JoeMix - 20 Lis 2011, 22:39
Włącz wszystko, odepnij wtyczkę z radia i dotknij paluchem - jak wzmacniacz zaburczy to działa i radio nie daje sygnału,,,
pliba - 21 Lis 2011, 09:12
Wzmacniacz działa burczy, wiec wina leży po stronie radia.
Zrobie to w ten sposób klupie rozdzielacz sygnału pod Jacka jeden puszcze po Aux do Radia a do 2 dołączę przejściowe na Chinche i do Wzmaka
|
|