|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK6] FAQ - Instrukcja montowania spojlera
szyszunia1514 - 28 Paź 2011, 23:09 Temat postu: [MK6] FAQ - Instrukcja montowania spojlera Witam
W związku z tym, że do zakupionego spojlera dostałem fajną i szczegółową instrukcje, postanowiłem się nią z Wami podzielić
Mam nadzieję, że komuś się to przyda, pozdro.
leila_69 - 6 Mar 2013, 22:28
a gdzie kupiłeś ten spoilerek?
Krzysiek - 6 Mar 2013, 22:30
Aga rusz głową allegro, ebay, może nawet w intercarsie bądź innych hurtowniach z częściami będą to mieli.
leila_69 - 6 Mar 2013, 23:01
Krzysiek napisał/a: | Aga rusz głową allegro, ebay, może nawet w intercarsie bądź innych hurtowniach z częściami będą to mieli. |
na allegro nie ma
na ebay trzeba mieć konto
no i jak już wyjaśniłam w innym temacie, myślałam, że to się robi w hurtowni plastiku a nie w ASO czy motohurtowni
i to jest Forum, tu się chyba pyta i odpowiada,
jeśli nie chcesz odpisywać - nie rób tego
Pozdroo600
szyszunia1514 - 29 Mar 2013, 06:25
Lotkę kupiłem od faceta, który sprawił ją sobie z zamiarem zamontowania do fiesty trzy drzwiowej. Niestety lotki do 3d i 5d różnią się od siebie, o czym nie wiedział. Swoją drogą naciąłem się tak samo i teraz leży mi w garażu lotka do 3d
Parzych - 29 Mar 2013, 14:14
szyszunia1514 napisał/a: | Niestety lotki do 3d i 5d różnią się od siebie, o czym nie wiedział. Swoją drogą naciąłem się tak samo | Na pierwszy rzut oka widać, że tył w MK6 różni się między 3d a 5d, widziałem 5d z lotką od ST, tragedii nie było i myślę, że tą co masz też by się u Ciebie dało zamontować... szyszunia1514 napisał/a: | teraz leży mi w garażu lotka do 3d | Ktoś niedawno szukał lotki od 3d, także wystaw w giełdzie, powinna szybko znaleźć nabywcę...
szyszunia1514 - 29 Mar 2013, 19:33
Dziękuje za informację, za chwilę wystawie ogłoszenie.
|
|