Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika - [MK3] Nie można otworzyć maski

kszymon83 - 24 Paź 2011, 07:31
Temat postu: [MK3] Nie można otworzyć maski
Witam,mam problem z otworzeniem maski w mojej fiesi:) Od ostatniego trzaśnięcia lipa nic nie chodzi uchwyt jest i chodzi ale nic nie idzie jej otworzyć dziwne lub zerwana linka,ale przy zerwanej lince powinien latać luźno chyba czy nie?
Bardzo bym prosił o porady jak bym mógł to zrobić bez gięcia blachy?Czy dojdę tam jakoś od spodu czy jest jakiś inny sposób na otworzenie maski?
Proszę o poradę......

DemptD - 24 Paź 2011, 19:01

Odklejasz przedni znaczek i pod nim jest dziursko - o ile nikt go nie załatał i w jakiś magiczny sposób się przez to otwiera... podobno
JoeMix - 24 Paź 2011, 20:16

Jest dziursko jak sobie wywiercisz,,, nie ma tak łatwo, jedna blacha ma dziurę druga nie (w sensie ze są 2 a nie że jedna fiesta ma a druga nie ma),,, po wszystkim naklejasz znaczek i śladu nie ma
kszymon83 - 25 Paź 2011, 09:08

A jednak się da:D
mechanik mi otworzył to w 5sekund użył druta twardego cienkiego z zagięciem po jednej i po drugiej stronie normalnie jest miejsce żeby załapać to za zamek i szarpnąć mocno w prawo:D
po wszystkim:)polecam ten sposób jak ktoś ma taki problem:)

JoeMix - 25 Paź 2011, 09:40

Napisz dokładnie na publicznym forum jak to zrobić to przy odrobinie szczęścia właśnie Tobie jakiś debil skroi akumulator albo coś,,,
kszymon83 - 25 Paź 2011, 13:50

dobre i racja:)