Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - [MK6] Port USB w Travelpilot EX

Kajt - 20 Paź 2011, 18:36
Temat postu: [MK6] Port USB w Travelpilot EX
Witam, mam pytanie czy możliwe jest zamontowanie w/w czytnika w tym radiu tak aby działało pod AUX?

Z góry dziękuję za odpowiedź

JoeMix - 21 Paź 2011, 06:11

Pewnie tak, ale prościej i taniej nabyć wersje z takim wejściem,,,
ElGrey - 21 Paź 2011, 06:41

Jesli wyjscia takiego nie ma to nie da sie :sad: (sam bym chcial takie USB), brak przetwornika danych w radiu uniemozliwia niestety takie podlaczenie :sad:
Kajt - 21 Paź 2011, 15:35

zastanawiałem się czy nie można by było jakoś "ztuningować" tak żeby radio widziało to jako normalne wejście AUX mini jack
ElGrey - 21 Paź 2011, 16:34

Szybciej jakies urzadzenie dodatkowe trzeba poszukac, bo sygnal cyfrowy jakos trzeba przetwozyc na analogowy by w radiu zadzialalo :sad: a grzebanie w samej plytce radia mija sie z celem, brak schematow tez nie ulatwi sprawy ;-|
JoeMix - 21 Paź 2011, 17:11

Cytat:
zastanawiałem się czy nie można by było jakoś "ztuningować" tak żeby radio widziało to jako normalne wejście AUX mini jack
A jak chcesz to zrobić, na wyjście AUX podajesz sygnał audio,,, a USB to port danych,,, lecą zera i jedynki a nie muzyka,,,
Kajt - 22 Paź 2011, 10:11

właśnie się ogarnąłem zanim napisaliście to 1 z 2 raczej mało ma wspólnego - mogłem trochę pomyśleć ale nieważne... @ElGrey myślałem o tym miałem podobne urządzenie w ibizie ale tam to było znacznie tańsze niż to co tu do forda oferują