Forum FiestaKlubPolska -

Zloty / Spoty - Summer Cars Party V - Race & Music&

trzeci - 6 Sie 2011, 22:07
Temat postu: Summer Cars Party V - Race & Music&

Summer Cars Party 2011
24.09.2011 Sobota
Start 11.00 Finał 21.00 (otwarcie bram: 08:00)
Lotnisko Muchowiec Katowice

Już 24.09.2011 Na lotnisku sportowym Muchowiec, odbędzie się piąta edycja imprezy motoryzacyjno-rozrywkowej: Summer Cars Party „Race & Music”.
Jak co roku będzie można zobaczyć setki zmodyfikowanych i sportowych samochodów w jednym miejscu, spróbować sił w zawodach na ¼ mili, wziąć udział w rywalizacji starannie wyselekcjowanych samochodów o tytuł tuningowego numeru 1 w kraju, oraz zawodach car-audio. Nie zabraknie również atrakcji takich jak pokazy driftu i ekstremalne popisy na motorach. Ideą SCP jest emocjonująca rozrywka i zabawa, która wzbudza adrenalinę, dla tego poza wyścigami i pokazami będziecie mogli m.in.: posłuchać koncertów klubowych gwiazd, zobaczyć występy taneczne, spróbować skoku na bungy,) wkroczyć do strefy paintball czy wziąć udział w zajęciach akademii bezpiecznej jazdy. To jeszcze nie koniec atrakcji. Przewidujemy hamownię, dmuchańce, symulatory X-RACE i wiele innych. Wspólnie z Wami chcemy narobić zamieszania i bawić się jeszcze lepiej niż kiedykolwiek!
Startujemy jak zawsze o 11.00 jednak bramy otwieramy już o 8.00.

Zawsze najświeższe informacje znajdziecie na:
www.summercarsparty.pl

Najświeższe Informacje o imprezie i patrolu, zdjęcia, ciekawostki motoryzacyjne i zapisy do zawodów: www.facebook.com/summercars

Kiedy: 24.09.2011 / otwarcie bram: 10.00, start imprezy: 11.00
Gdzie: lotnisko sportowe Muchowiec / Katowice
Koszt: osoba piesza/pasażer: 10 PLN / kierowca z samochodem: 15 PLN

Informacje powyższe zostały przekazane przez Panią Sylwię Andrzejewską z Extomusic Event Agency

Magda M. - 6 Sie 2011, 22:12

Lipa.... Taka fajna impreza, a zrobili w tym samym terminie co III Eliminacja Youngtimer Party... :sad: No to ja już wiem, gdzie będę, i na pewno nie będą to Katowice... A szkoda
gniewny - 6 Sie 2011, 23:10

ja będę, już zapowiedziałem :D choć wątpię, że swoją fiestą :( :P

ale zapowiada się na to, tak ładnie, że będę chyba pomagał w organizacji tej imprezy :) jestem w fazie poboru informacji na ten temat i już wiem, że będę działał :)

Puff - 7 Sie 2011, 00:52

Będę ;) Ktoś przecież musi zrobić zdjęcia wszelakim burakowozom ze spojlerami z pleksy :D
RiM - 10 Wrz 2011, 11:13

Też się pojawię;)
Gurney89 - 16 Wrz 2011, 13:43

Chyba będę :) Jade z Klubem Opla Astry :)
dżolero - 17 Wrz 2011, 17:48

bede ;)
Gurney89 - 20 Wrz 2011, 07:01

Kto jedzie Fiestą?? Ktoś chętny mam 4 miejsca wolne. Moze byśmy sie spotkali i razem wjechali?
Adi RST - 23 Wrz 2011, 19:18

My tez jedziemy i parkujemy przed Leroyem :)