|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK6] Nie można otworzyć bagażnika kluczykiem
saided - 29 Cze 2011, 10:40 Temat postu: [MK6] Nie można otworzyć bagażnika kluczykiem Witam,
mam problem, poniewaz nie moge otworzyc bagaznika kluczykiem..od przycisku normalnie sie otwiera..
problem drugi..
co to za pasek zaznaczony na zdjeciu?
Sory jetsem zielony w autach;))
Problem trzeci..
wylamalem lekko dzwig w fotelu do jego przechylania, zeby wejsc do tylnej kanapy.. dostana taka czesc gdzies na szrocie lub allegro? bo nie cholery nie iwem jak jej szukac:)
dzeki za pomoc
grzes87 - 29 Cze 2011, 10:49
pasek wielorowkowy osprzętu silnika.
pewnie zamek się zastał od nieużywania, rozebrać przesmarować będzie chodził, w najgorszym wypadku wymiana wkładki.
znajdziesz wszędzie najlepiej szukać w rozbitkach albo kupić fotel z angola będzie najtańszy bo samej części mogą nie sprzedac.
saided - 29 Cze 2011, 11:06
dzieki za pomoc..
bo wydaje mi sie ze ten pasek juz jest niezle zepsul..:)
i wydaje mi sie ze przez niego klima mi wydaje dzwieki typu "tyk,10sekund, tyk.."
bo jak otworzylem maske to wlasnie stad to sie wydobywalo, a widac ze pasek ma juz swoj zywot;)
pytanie czy on ma cos wspolnego z klima?:D
Parzych - 29 Cze 2011, 14:48
saided napisał/a: | nie moge otworzyc bagaznika kluczykiem..od przycisku normalnie sie otwiera.. | Jak z przycisku się otwiera, to nie widzę problemu, od nowości nigdy nie próbowałem otwierać z kluczyka... saided napisał/a: | pytanie czy on ma cos wspolnego z klima?:D | Ma, napędza jej sprężarkę...
|
|