|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK7] schemat elektryczny
Piotr76 - 23 Cze 2011, 13:28 Temat postu: [MK7] schemat elektryczny Witam!
Czy ktoś z Was posiada może schemat połączeń elektrycznych w mk7?
Konkretnie chodzi mi o to, że chcę dodać do mojego auta oświetlenie wewnątrz, które miałoby zapalać się razem z zegarami po otwarciu auta centralnym zamkiem lub uruchomieniu zapłonu. Jestem zielony w temacie, bo nigdy nie robiłem w aucie takich rzeczy, więc jeśli ktoś przez to przechodził, bądź ma linki do tutoriali jak to zrobić, to będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Zalew - 23 Cze 2011, 13:44
Szczerze mówiąc wątpię żebyś znalazł coś takiego, a biorąc pod uwagę to, że jak sam piszesz jesteś w temacie totalnie zielony to na Twoim miejscu raczej odpuściłbym samodzielne rozbieranie nowego auta. Przy okazji nie wiem czy po takim zabiegu nie straciłbyś gwarancji, więc tym bardziej radzę się zastanowić.
Piotr76 - 23 Cze 2011, 15:14
Nie chcę za bardzo ingerować ani rozbierać. Chcę po prostu wiedzieć, w którym miejscu podłączyć diody, działały razem z oświetleniem deski rozdzielczej. Naprawdę myślisz, że od podczepienia dwóch kabli mogę stracić gwarancję na auto?
pzdr.
Parzych - 23 Cze 2011, 15:42
Piotr76 napisał/a: | chcę dodać do mojego auta oświetlenie wewnątrz, które miałoby zapalać się razem z zegarami po otwarciu auta centralnym zamkiem lub uruchomieniu zapłonu. | Miałoby toto świecić w czasie jazdy Jeśli tak to odpuść sobie...
Kruszon - 23 Cze 2011, 16:55
Jak to to nie posiadasz podswietlania wnetrza?
JoeMix - 23 Cze 2011, 18:04
Piotr76 napisał/a: | Naprawdę myślisz, że od podczepienia dwóch kabli mogę stracić gwarancję na auto? | Jasne, że jak coś to Ci odmówią naprawy gwarancyjnej jak było grzebane,,,
artax - 23 Cze 2011, 19:45
Moze trzeba uaktywnić jakąś ukrytą funkcje.U mnie jak otwieram z pilota, zapalają się światła pozycyjne,deska i oświetlenie kabinowe.Popytaj bo moze coś trzeba akytywować.
pzdr
|
|