|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK3] XR2i - stożek czy seryjny puszka ?
hanysek - 1 Kwi 2011, 22:40 Temat postu: [MK3] XR2i - stożek czy seryjny puszka ? witam chce powymieniac wszystkie filtry, olej i wogole moja XRka ostatnio się dusi...mam założony filtr stożkowy..ale nie jest zabudowany i wydaje mi się że ciągnie ciepłe powietrze, dlatego się czasem przydusi jak mu daje gazu..
i pytanie czy wymienić stożek i zabudować go?? czy wymienić na seryjną puszkę?? dzięki z góry
Reddi - 1 Kwi 2011, 23:03
seryjne xr-erki mają dobrze zrobiony dolot do obudowy filtra powietrza więc proponuje wkładkę jakieś dobrej firmy: k&n lub simota
CVH nie są przystosowane do stożków chyba,że zamontujesz cały, gotowy dolot dobrze zrobiony
kuba87 - 1 Kwi 2011, 23:07
ja mam aktualnie seryjny i nie narzekam stozek ktory miałem dawał raczej tylko fajny dzwięk
hanysek - 1 Kwi 2011, 23:14
dzwiek to ja mam fajny z tlumika mnie chodzi zeby sie nie dusil....
kuba87 - 1 Kwi 2011, 23:16
to raczej nie od stozka...
hanysek - 1 Kwi 2011, 23:38
to co moze byc przyczyna??jak startuje autem i daje mu gazu to mi sie przydusi...a jade na 2 po moich dziurach na ulicy pod lasem to musze jezdzic na polsprzegle bo mi sie dusi...
JOHNY - 2 Kwi 2011, 09:24
A wymieniałeś mu kiedyś świece?
trzeci - 2 Kwi 2011, 11:37
hanysek, wrzuć fotkę jak masz ten stożek / dolot zrobiony to będzie można powiedzieć czy to może być jego wina.
|
|