|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - [MK6] Elementy blacharskie - Pytanko
kaczornysa - 14 Mar 2011, 22:27 Temat postu: [MK6] Elementy blacharskie - Pytanko Jako że to mój pierwszy post to ładnie się przywitam - Witam wszystkich forumowiczy/klubowiczy
Moje pytanko brzmi następująco czy fartuch z fiesty mk6 rocznik 2006 (po lifcie) pasuje do mk6 2004 ?
Z góry wielkie dzięki
Parzych - 14 Mar 2011, 22:36
kaczornysa napisał/a: | czy fartuch z fiesty mk6 rocznik 2006 (po lifcie) pasuje do mk6 2004 ?
| Fartuch to na ogół na plecy się zarzuca... Lub na brzuch... Czy chodzi Ci o takie coś pod przednim zderzakiem
Neo178 - 15 Mar 2011, 00:18
A może chodzi mu o "fartuchy przeciwśniegowe" jak to się fachowo nazywają chlapacze
kaczornysa - 15 Mar 2011, 12:40
Wy sobie robicie jaja czy naprawdę nie wiecie co to jest fartuch ?
Nie, chodzi mi o fartuch który jest za błotnikiem, jest on połączony z ćwiartką ! I na nim trzyma się błotnik, do fartucha się go przykręca.
Ale z tego co się dowiedziałem to pasuje.
Parzych - 15 Mar 2011, 12:54
kaczornysa napisał/a: | Wy sobie robicie jaja czy naprawdę nie wiecie co to jest fartuch ? | Tak, jaja se robimy... kaczornysa napisał/a: | chodzi mi o fartuch który jest za błotnikiem, | Za którym błotnikiem Bo w każdym samochodzie są 4...
kaczornysa - 15 Mar 2011, 13:40
Lewy przód.
ElGrey - 15 Mar 2011, 16:02
bedzie pasowac wszystko
DziDzia - 15 Mar 2011, 16:08
Parzych napisał/a: | Fartuch to na ogół na plecy się zarzuca... Lub na brzuch... Czy chodzi Ci o takie coś pod przednim zderzakiem |
Nie wiesz o co chodzi autorowi pytania, śmiejesz się z niego, bo nie wiesz o co chodzi...
Parzych napisał/a: | Tak, jaja se robimy... |
Próbujesz być śmieszny...
Parzych napisał/a: | Za którym błotnikiem Bo w każdym samochodzie są 4... |
Udowadniasz swój brak wiedzy..
Co wniosły Twoje odpowiedzi do tego tematu hę
pozdro
Marcin - 15 Mar 2011, 18:03
ejjj... wyśmiewcy i wszystko wiedzący spokój mi tu i na temat odpowiadać, nie każdy musi wiedzieć co to fartuch... później tu posprzątam...
AccessX - 15 Mar 2011, 22:05
A według mnie, dobrze Parzych się "przeczepił" gościa. Wchodzi, pierwszy post jeszcze nie zrozumiały.. i nagle wszyscy mają paść na ryjek, i wiedzieć o co mu chodzi.
Pozdrawiam
|
|