|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Zloty / Spoty - Małe strzelanko dla Pan
jerzyn - 22 Lut 2011, 14:05 Temat postu: Małe strzelanko dla Pan Mam zamiar zorganizować małe strzelanko w Dobieszczynie tylko dla Pań , będą puchary dyplomy i fajna zabawa z grillem na koniec.Strzelanie będzie z pistoletu małego kalibru(boczny zapłon) zeroo kosztów.Impreza bedzie 6-03-2011 o godzinie 10.00 konieczne zgłoszenie obecności. kill2 kill2
Freeman - 22 Lut 2011, 15:37
jerzyn napisał/a: | tylko dla Pań | hmm, zastanawiające.
Nikuś - 22 Lut 2011, 16:43
jerzyn, boczny zapłon? Zero kosztów? Daj namiary na tego sponsora
jerzyn - 22 Lut 2011, 17:32
Nikuś napisał/a: | jerzyn, boczny zapłon? Zero kosztów? Daj namiary na tego sponsora |
Ja
Nikuś - 22 Lut 2011, 17:50
Czemuś Ty na drugim końcu Polski?!
Ja ostatnio stałem się właścicielem czegoś ciekawego - wprawdzie teoretycznie nic pociągającego, bo tylko wiatrówka, ale za to repetier w bardzo dobrym stanie mający ponad 50 lat
jerzyn - 22 Lut 2011, 18:26
Nikuś napisał/a: | Czemuś Ty na drugim końcu Polski?!
Ja ostatnio stałem się właścicielem czegoś ciekawego - wprawdzie teoretycznie nic pociągającego, bo tylko wiatrówka, ale za to repetier w bardzo dobrym stanie mający ponad 50 lat |
Przyślij zdjęcie na priva, do granicy mamy 500m. i strzelnica jest w lesie.Ostatnio na strzelaniu klubu Fiesta tez było lajtowe strzelanko i to z kałacha jakiegoś pistoletu , w sumie byli ludkowie chyba zadowoleni.Adres znasz ?
Nikuś - 22 Lut 2011, 19:12
jerzyn, nie znam, ale większą przeszkodą jest 800km Zdjęcia już się ładują, za chwilę idzie PW
jerzyn - 22 Lut 2011, 19:38
Nikuś napisał/a: | jerzyn, nie znam, ale większą przeszkodą jest 800km Zdjęcia już się ładują, za chwilę idzie PW |
Zobacz ten link http://www.grajcar.police.pl/strzelnica.php
|
|