|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Nasze auta - [MK3] rajdówka zenonta - po wujku
zenont - 21 Lut 2011, 20:58 Temat postu: [MK3] rajdówka zenonta - po wujku 1. NICK: zenont
2. IMIĘ: Paweł
3. MODEL: Fiesta
4. WERSJA: XR2i
5. ROCZNIK: 1990
6. SILNIK: CVH 1.6 110KM
7. OPIS AUTA: Samochód kupiłem od wujka (Fiesta wujka). Ma służyć do nauki rajdowej jazdy w KJS-ach i innych tego typu zabawach. Zdecydowałem się na ten samochód, bo ze wszystkich egzemplarzy jakie widziałem i mieściły się w ramach budżetu (nie tylko Fiesty) ten był w najlepszym stanie - widać, że wujek o nią dbał. Oczywiście tu i ówdzie widać wiek samochodu i do czego służyła, ale generalnie jestem zadowolony ze stanu.
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
Na razie nic, a historia prac wujka w jego wątku
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: konserwacja nadwozia - chcę ją utrzymać we w miarę dobrej formie i to wymaga trochę pracy jak się tylko zrobi ciepło
b. mechaniczne: jak trochę pojeżdżę i będzie ok, to będę chciał w nią nieco włożyć, zależy od moich postępów w wykorzystaniu jej możliwości - nie ma sensu żeby mnie wyprzedzała
c. audio: nic jej nie brakuje
10. FOTKI AUTA
Test drive
Ad@mus - 21 Lut 2011, 21:34
no to trfiłeś dobry sprzet do nauki
Tommur - 21 Lut 2011, 22:15
Oddaj mi z niej to co miał sprzedać wujek .
A tyle czekałem
Parzych - 21 Lut 2011, 23:09
zenont, niech dzielnie Ci służy i mam nadzieję, że pojawisz się nią na spocie WAWA Teamu...
Pietrekk - 21 Lut 2011, 23:12
Kolego trafiłeś dobrze Wiem co to auto potrafi bo widziałem w akcji Tobie powodzenia no i jak najmniejszej ilości awarii
wujek - 24 Lut 2011, 21:21
Będzie dobrze.
Natomiast Tommur... codziennie na dobranoc www.ebay.co.uk!
|
|