|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Ford Sound2000 2014
gotar - 19 Mar 2005, 10:49 Temat postu: Ford Sound2000 2014 Witam,
mam następujący problem, po wizycie u mechanika zresetowało mi się radio , starałem się wpisać dobry kod, lecz chyba, a raczej na pewno, je zablokowałem. Teraz, gdy odłączyłem radio całkowicie i ponownie podpiąłem, nie mogę wprowadzic kodu (wcześniej migały trzy znaczki "---", teraz już nie migają, są stale zaświecone), czy jest jakaś możliwość odblokowania radyjka? Dziękuje z góry za odpowiedzi:). Pozdrawiam
Kacper - 19 Mar 2005, 11:31
o ile się nie myle, to musi teraz być włączone przez 30minut ... potem będziesz mógł wprowadzić kod
Tak jest w oryginalnym radyjku w mondeo, też właśnie coś na 20xx bo nie pamiętam końcówki.
gotar - 19 Mar 2005, 19:15
Niestety nie działa ta opcja, ale dziękuję za pomysł. Może ktoś ma jeszcze jakąś radę? Pozdrawiam
west - 19 Mar 2005, 20:13
niestety ale z radiem w moim przypadku nic nie dalo sie zrobić... Jedyne co mi zostało to zrobienie awantury u mechanika ktory po naprawie cewki chcialbyc mily i chcial zakodować mi radio... pomylil sie dureń 3 razy i musial kase oddawać.. niestety live is brutal........
gotar - 20 Mar 2005, 16:10
Proszę, tylko nie żartujcie, że takowego radia już nie można rozkodować HELP
PLEASE :cry: :shock: :?
Kacper - 20 Mar 2005, 16:53
jak masz niedaleko ASO to podjedz do nich - powiesz ze masz kod i taki problem - moze coś pomogą...
|
|