|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Silniki diesla - [MK6] uk³ad ch³odzenia, ch³odnica
zibi - 18 Lis 2010, 14:44 Temat postu: [MK6] uk³ad ch³odzenia, ch³odnica witam,
ja mam taki problem.. kupilem w maju autko lekko uderzone, 1.4 tdci 2007rok, chlodnice poszly, belka i to w sumie wszystko, chodzi o to ze powywalalem wszystkie czesci ktore byly niepotrzebne a teraz kompletuje auto, kupilem chlodnice pod ten silnik ale 2003 rok, niby to samo, inna wtyczka ale to nie problem, u gory po lewej stronie jest wyjscie na waz przelewowy ktory wraca do zbiorniczka z plynem ale w moim zbiorniczku nie ma wejscia na taki waz bylem w serwisie, po winie na schemacie chlodnice mam dobra i powinienem miec zbiorniczek z takim wejsciem lecz go nie posiadam, zbiorniczek jest raczej od nowosci, czyzbym mial inna chlodnice zamontowana niz powinna byc wg winu? w ogole to nie ma takich chlodnic, tzn nie znalazlem, zeby byla bez tego wyjscia na wezyk przelewowy, tzn sa ale otwory na weze maja po przekatnej a ja mam jeden pod drugim, moze moglby ktos podeslac foto swojej fiesciny? znalazlem tez chlodnice z wentylatorem i ma jakas dodatkowa wtyczke, niby od modelu 2007, ja nawet nie posiadam kabelkow ktore moglbym wpiac w ta dodatkowa wtyczke troszke zamotalem ale moze ktos zrozumial o co mi chodzi
pozdrawiam
AccessX - 18 Lis 2010, 16:14
Albo zapodaj zdjêcie, to szybciej odpowied¼ dostaniesz.
|
|