|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - [MK4] Woda pod nogami kierowcy
KryptonimMoral - 10 Lis 2010, 20:45 Temat postu: [MK4] Woda pod nogami kierowcy Mam mianowicie taki problem, iż przy deszczach, po prostu pływam, to, co się dzieje pod wycieraczka u kierowcy/pasażera można nazwać nowym morzem Bałtyckim, byłem u blacharza i stwierdził dwie dziury w podłodze, przez które wpada woda, koleś zrobił to i przez trzy tyg. Było dobrze, ale to dla tego, że deszcz nie padał, i jak zaczął niestety mam nie miłą niespodziankę, moje pytanie jest takie czy może woda wpada innymi miejscami?
Bo mój kolega stwierdził, że blacharz ciota i źle to zespawał, fakt, że po zdjęciu foteli i wykładziny widzę, że są tylko spawy i nie ma żadnych innych zabezpieczeń?
Znacie jakieś preparaty do blachy żeby wody nie przepuszczało? Może ktoś z was miał podobny problem, i jak go rozwiązał? Chodzi tu o Fieste 96, 1,3 silniczek
Mikuś - 10 Lis 2010, 20:48
A moze leci przed podszybie ??
sprawdź dobrze wszytko
a na takie spawy to jest firmy BOLL masa uszczelniająca na pędzel, pokryje wszystkie nierówności
KryptonimMoral - 10 Lis 2010, 21:07
Sprawdzałem wszędzie i tam jest wszystko sucho, pod progami również…
Mikuś - 10 Lis 2010, 21:12
no to jedynie ta podłoga, najlepiej Ci wyjać całą wykładzine i poczyścić, bo moze gdzieś być dziura niekoniecznie tam gdzie było spawane
trzeci - 10 Lis 2010, 21:13
Zajrzyj tutaj.
To FAQ na temat wody na podłodze w MK4.
Jest tam sporo uwag na ten temat.
Pozdro ...
TSRules - 10 Lis 2010, 23:12
mi długo zajęło zlokalizowanie, ale właśnie podszybie, uszczelniłem uszczelniaczem i jest git na razie, ale troszkę ciężko było wybadać na początku
|
|