Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK3] Nakładki na progi - dobór, wybór.

CzaRmaX - 14 Paź 2010, 00:52
Temat postu: [MK3] Nakładki na progi - dobór, wybór.
Dzisiaj doszedłem do wniosku, ze mojej Czarnej Wać Pannie zapodałbym jakieś nakładki na progi i tak przejrzałem na szybko Allegro ale za dużego wyboru nie było i jakoś nic mi nie podpasowało. Może Wy jako doświadczeni posiadacze kosiarek coś doradzicie i pomożecie coś wynaleźć. Chodzi o to aby nie były za wielkie a obniżać Fiesty nie zamierzam (chociaż nigdy nie mów nigdy)

Nie ma jednej aktualnej fotki więc wrzucam 3 z której można spasować jedną czyli dodać do pierwszej chińskie lusterka z drugiej i tylne lampy Helli z 3.

Uploaded with ImageShack.us

LOY - 14 Paź 2010, 10:24

progi z obłego pakietu RS ..moze od MK4 ..a napewno fajnie wygladaja wszelkie progi od Eśków XR i RS ..ale wymagaja lekkiego przycięcia . laminaty w typie rieger- sobie daruj
CzaRmaX - 14 Paź 2010, 10:41

LOY dzięki za info - czy mógłbyś mi zapodać jakiś link jak wygląda ten obły pakiet RS i czy bardzo trzeba go się naszukać? Nad XR też myślałem bo to chyba jeszcze w miarę łatwo dostać i też tak myślałem, że pewnie trzeba byłoby to jakoś przyciąć i przygiąć przy błotnikach - może też posiadasz jakieś linki jak to ludziska sobie robili?
LOY - 19 Paź 2010, 08:48

fotek musisz sobie poszukac sam ..pakiety RS obłe sa praktycznie niedostepne ..obłe dociete progi z eśka RS 2000 po lifcie miał mikołajR na swoim futrze