|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Archiwum Forum FKP - Auchan & CompLUX Cup 2010
Magda M. - 11 Paź 2010, 12:35 Temat postu: Auchan & CompLUX Cup 2010 Towarzyszki i Towarzysze w Fiesta Klub Polska zrzeszeni!
Jako że cisza jakaś w amatorskich imprezach samochodowych za Kujawach i Pomorzu zapanowała, a my Bydgoszczanie taki dziwny niedosyt po Rallylandzie czujemy, postanowiliśmy rzucić się z motyką na słońce. W związku z tym zapraszamy wszystkich chętnych na dwa dni świetnej zabawy podczas pierwszej (ale na pewno nie ostatniej) edycji Auchan & CompLUX Cup, która odbędzie się 6 i 7 listopada w naszym pięknym grodzie nad Brdą.
Dla wszystkich uczestników zapewniamy: 2 profesjonalne trasy MiniKJS przygotowane przez nas na specjalnie w tym celu wyłączonym fragmencie parkingu przed Auchanem w Bydgoszczy, bardzo cenne nagrody dla zwycięzców poszczególnych kategorii, drobny gadżet dla każdego zawodnika i dodatkowe nagrody dla finalistów oraz świetną zabawę w trakcie imprezy i - o ile będą chętni - także na bardzo ciekawym After Party (informacje na PW). Dodatkowo będziecie mogli pokazać Wasze auta na wystawie aut tuningowych i wyjątkowych, wziąć udział w konkursie na najgłośniejszy wydech i CarAudio oraz innych atrakcjach, jak na przykład wystawa ciekawych aut policyjnych, a także nawiązać kontakt z wieloma firmami z branży okołomotoryzacyjnej (części, wyposażenie warsztatów i wiele innych), które sponsorują imprezę i wystawią swoje stoiska niedaleko od torów.
W imprezie może wziąć udział każde auto o dowolnej mocy, więc przekażcie nasze zaproszenie wszystkim znajomym, dla których motoryzacja jest pasją i którzy lubią sprawdzać siebie, swoje możliwości i swoje auta na próbach sprawnościowych. Im nas będzie więcej, tym weselej.
Ponieważ Auchan & ComLUX Cup ma trwać dwa dni, dla każdego zainteresowanego zorganizujemy nocleg na terenie Bydgoszczy w przystępnej cenie (prosimy o informację na PW, komu noclegi rezerwować, a kto zapewni sobie spanie we własnym zakresie).
Wpisowe dla zawodników wynosi 30 zł. W ramach wpisowego gwarantujemy możliwość 3-krotnego przejechania każdej z tras - czyli łącznie 6 przejazdów. Gdyby jednak komuś było mało, to można oczywiście jeździć obydwa slalomy więcej razy - każdy dodatkowy przejazd kosztuje 10 zł. Spora część z dochodu z imprezy przekazana zostanie fundacji "Mam Marzenie" na wsparcie zakupu gokarta dla 15-letniego Mateusza - liczymy, że dzięki Wam uda się zebrać całą kwotę potrzebną na ten cel. Dodatkowo zaprosiliśmy do nas 5-letniego Kubusia z Warki - również podopiecznego tejże fundacji. Jego największym marzeniem jest zostać kierowcą rajdowym i jeździć po prawdziwym torze, dlatego potrzebni byliby chętni, żeby przewieźć chłopca na kolanach po trasie prób. Im bardziej "rajdowe" auto, tym lepiej, ale dla malca już sam udział w imprezie i przejażdżka po torze będzie niezapomnianym przeżyciem, więc wszystkich chętnych do przewiezienia go prosimy o kontakt na PW w celu uzgodnienia szczegółów.
Wszystkich chętnych do udziału prosimy o kontakt z nami na mail: biuro@complux.pl, PW do mnie lub do dark86ford, ewentualnie telefonicznie na numery: 608-351-974, 530-530-692.
Oficjalna strona imprezy:
http://cup2010.complux.pl/
dżolero - 11 Paź 2010, 17:01
szkoda ze tak daleko..
dark86ford - 11 Paź 2010, 19:41
dżolero, ok 300km w jedna strone jak od ciebie
ale gdy się już zdecydujesz to zapraszamy gorąco
Arkadius - 11 Paź 2010, 20:04
Hmm jak mi się terminy nie pokyją z czymś innym to pewnie wpadnę
kuba87 - 11 Paź 2010, 20:24
ja będe napewno
Magda M. - 11 Paź 2010, 20:55
No byś spróbował nie być. Będziesz - i to od piątku Już ty wiesz, co cię tam czeka xD
kuba87 - 11 Paź 2010, 20:58
phi tez mi coś
z takimi oponkami to na codzien biegam
dark86ford - 12 Paź 2010, 09:34
kuba87 napisał/a: | z takimi oponkami to na codzien biegam | a to pewnie na twoja pomoc przy tworzeniu toru to mozemy liczyc
sudoMK4 - 12 Paź 2010, 10:39
ja też się pisze
Magda M. - 12 Paź 2010, 12:19
dark86ford napisał/a: | kuba87 napisał/a: | z takimi oponkami to na codzien biegam | a to pewnie na twoja pomoc przy tworzeniu toru to mozemy liczyc |
No tym razem się już nie wykręci
kuba87 - 12 Paź 2010, 23:43
ja się nie wykrecałem
Magda M. - 13 Paź 2010, 09:17
Jak nie? Podobno MUSIAŁEŚ pilnie dłubać przy aucie akurat w sobotę dopołudnia. xD
dark86ford - 14 Paź 2010, 13:26
moi drodzy, chciałbym poinformować że impreza oficjalnie została objęta honorowymi patronatami Fiesta Klub Polska oraz Prezydenta Miasta Bydgoszczy
kuba87 - 14 Paź 2010, 19:28
Faza - 16 Paź 2010, 09:23
jezeli uda mi sie znaleźć tanio transport mojego badziewia to sie pojawimy z Żonka ...
dark86ford - 16 Paź 2010, 09:49
Faza, mamy nadzieje ze uda sie wszystko zalatwic i ze dojedziecie
kamil wolski - 16 Paź 2010, 11:39
A ja mam pytanie natury strategicznej - bardziej szybka czy techniczna ta trasa? Czy ułożenie trasy przewiduje śnieg?
Magda M. - 16 Paź 2010, 19:46
A tego to najstarsi górale nie wiedzą xD
We wstępnym projekcie raczej bardziej na technikę stawiamy, ale wszystko wyjdzie w praniu, jak już będziemy tory układać i na miejscu korygować ustawienie. Priorytetem będzie bezpieczeństwo - zarówno zawodników, jak i kibiców, bo będą tam dzieci i osoby pierwszy raz obserwujące takie popisy.
Śnieg przewidujemy oczywiście - jako atrakcję dodatkową
dark86ford - 20 Paź 2010, 10:04
otrzymane pocztą dosłownie 10min temu
trzeci - 20 Paź 2010, 10:25
No to piknie
Ale mam nadzieję, że nie muszę Wam nic podobnego pisać ?
Czy muszę ?
szczepan522 - 20 Paź 2010, 10:27
dark86ford, i nawet Konstanty się podpisał
dark86ford - 20 Paź 2010, 10:33
szczepan522 napisał/a: | dark86ford, i nawet Konstanty się podpisał | hehe a by spróbował nie hehehe
Artur a co do ciebie to hmmm względem uznania
jeśli napiszesz to będzie miło z twojej strony a jeśli nie, to też nic się nie stanie
trzeci - 20 Paź 2010, 10:54
No oki, skrobnę coś po zlocie i wyślę.
Dorzucę też coś dla Szanownych Organizatorów
Pozdro ...
dark86ford - 20 Paź 2010, 15:16
trzeci napisał/a: | Dorzucę też coś dla Szanownych Organizatorów | zaczynam się bać a noz jakiegos wąglika w koperte wrzucisz
ale tak juz powaznie mowiac to wielkie dzieki dla ciebie za pomoc i zaangazowanie, w imieniu własnym jak i Magdy
[ Dodano: Sro Paź 27, 2010 01:16 ]
nasza impreza zostala objeta patronatem Radia Gra oraz portalu Gra.fm
Magda M. - 27 Paź 2010, 17:43
UWAGA!!!!!! UWAGA!!!!!! UWAGA!!!!!!!
Z dniem dzisiejszym oficjalnie ruszyła strona internetowa Auchan & CompLUX Cup 2010!!!!
Pod adresem:
http://cup2010.complux.pl/
znajdziecie wszelkie potrzebne informacje, telefony do mnie i Darka, maila kontaktowego, a także formularz zgłoszeniowy online.
Zapraszamy do oglądania i korzystania
trzeci - 27 Paź 2010, 18:22
Trzymam kciuki za Waszą imprezę, zapowiada się grubo
dark86ford - 28 Paź 2010, 21:04
szczepan522 - 28 Paź 2010, 21:41
dark86ford, troszkę razi mnie ten "Wjazd" ale oczywiście to tylko mój punkt widzenia
dark86ford - 31 Paź 2010, 08:08
trzeci napisał/a: | skrobnę coś po zlocie i wyślę. |
Artur i jak tam idzie skrobanie??
trzeci - 31 Paź 2010, 18:11
No się zbieram do niego
W wtorek wyślę.
Pozdro ...
Piter - 31 Paź 2010, 21:03
Ja będę ale "przy okazji" bez udziału w imprezie.
Fordon - 31 Paź 2010, 22:32
Piter, a ja chyba wiem po co
Ladnie mnie tam krecili jako patrona imprezy
Magda M. - 31 Paź 2010, 22:59
Piter napisał/a: | Ja będę ale "przy okazji" bez udziału w imprezie. |
Ale rozumiem, że na afterparty zostajesz? xD
Jak dla ciebie z hotelem? Szukać pokoju czy masz jakiś nocleg?
Fordon napisał/a: | Ladnie mnie tam krecili jako patrona imprezy |
Zaraz tam wkręcili... xD No dobra, może troszkę hihihihi
Żółwik Tuptuś - 1 Lis 2010, 05:38
Fordon, - naklejki na auto załatwiaj
dark86ford - 1 Lis 2010, 06:52
Fordon napisał/a: | Ladnie mnie tam krecili jako patrona imprezy | hehe ty juz sobie nie dodawaj bo jak juz to ciebie wkrecilismy jako partnera imprezy a nie patrona (no chyba ze patrzysz na to pod kątem FKP to wtedy tak, wszyscy jesteśmy patronami )
Piter - 1 Lis 2010, 07:44
O nocleg dla mnie niech się Żółw martwi, jak nie chce spać ze mną w jednym łóżku
dark86ford - 1 Lis 2010, 09:01
Piter, tu jest kwestia tego typu że to my załatwiamy nocleg dla Pucia i Żółwia wiec jeśli chcesz to mów już teraz bo nie ukrywam czas nas goni hehe
Krzysiek - 1 Lis 2010, 14:15
Magda Twoja reklama tego contestu jest godna podziwienia
dark86ford - 1 Lis 2010, 14:43
Intense napisał/a: | Magda Twoja reklama tego contestu jest godna podziwienia |
co konkretnie masz na mysli mowiac o reklamie??
Krzysiek - 1 Lis 2010, 14:46
Że koleżanka na wielu forach dyskusyjnych zamieściła ogłoszenie odnośnie tej imprezy. Aż sam się zdziwiłem jak wszedłem na forum kompletnie innego tematu jak motoryzacja a tu w dziale off topic Auchan Complux
dark86ford - 1 Lis 2010, 15:08
Intense, naprawde na wielu forach jest info o tym, + do tego radia w bydgoszczy, prasa, plakaty itp i ogolnie to w wiekszosci magda pomagala w realizacji
poza tym magdzie dalem do "obskoczenia" kilka for internetowych a na pozostalych to juz sam dzialalem hehe
a co tam, propaganda musi byc
Krzysiek - 1 Lis 2010, 15:24
No właśnie sam się zdziwiłem. Medialnie to jest na wysokim poziomie
Magda M. - 1 Lis 2010, 15:33
Medialnie to dopiero się rozkręca... Na ostatni tydzień przed i na samą imprezę przewidujemy największe nasilenie promocji, ale to już w bardziej tradycyjnych mediach - plakaty, radio, prasa, telewizje...
Ale rozkręcenie spirali promocyjnej nie było wcale aż takie trudne... Chyba, że już po prostu przywykłam do tego, że Darek sprawia, że nawet cuda załatwiamy od ręki - i teraz to już jest dla mnie norma xD
O wiele trudniej było od strony techniczno - organizacyjnej, ale też daliśmy radę.
dark86ford - 1 Lis 2010, 15:41
Magda M. napisał/a: | Darek sprawia, że nawet cuda załatwiamy od ręki | liiiiizuuuussss
a swoja droga to nic wielkiego nie zrobilem...
Magda M. - 1 Lis 2010, 17:33
Żaden lizus.
Właśnie o tym mówię, że nam się wciąż wydaje, że to wszystko to nic wielkiego... Normalka.
dark86ford - 1 Lis 2010, 17:59
Magda M., aj tam, przy*czepiasz sie
Magda M. - 1 Lis 2010, 19:44
A wcale że nie - stwierdzam fakt - sami poradziliśmy sobie z elementami promocji medialnej, których zawodowiec nie dał rady ugryźć. A dokładniej ty sobie poradziłeś przy moim moralnym wsparciu. xD
Ale zasadniczo - dla nas to nic wielkiego - czyli jednak masz rację xD
dark86ford - 2 Lis 2010, 10:49
Magda M., nie mow hoop, bo wole dmuchac na zimne i o fakcie czy sie udalo czy tez nie porozmawiamy po imprezie
jestem realista i wiem ze trzeba byc przygotowanym na wszystko i ze cos moze pojsc nie tak (odpukac w niemalowane)
kuba87 - 6 Lis 2010, 17:55
no i 1 dzen sie odbyl z pola walki:
padły 4 fiesty:(
w EVO łozysko przednie
u szczepana popsół sie halogen ( zaatakowały go opony)
Pucio popsół fieste (twierdzi ze był zmeczony)
i piecuO połamał kierunkowskaz
sudoMK4 - 6 Lis 2010, 18:04
a moja fiesta przeżyła xDD
mk83 - 6 Lis 2010, 18:29
Witam
Czy czasy poszczególnych zawodników będą dostępne on-line lub w jakiejkolwiek innej formie?
trzeci - 6 Lis 2010, 18:37
Pewnie pojawią się na stronie imprezy - tutaj
kamil wolski - 6 Lis 2010, 19:41
Czy jutro plan imprezy godzinowy będzie zachowany? Chodzi mi o przejazdy po wręczeniu nagród i pokazy strażaków ewentualne? Dzisiaj byłem ale już przemarznięty więc nawet nie wysiadałem focić. Jutro się wybieram dlatego pytam.
szczepan522 - 6 Lis 2010, 20:43
kuba87 napisał/a: | w EVO łozysko przednie |
kiedy tyś to zrobił ? nie powiem twoje "ewo" zbiera się świetnie
kuba87 napisał/a: | u szczepana popsół sie halogen ( zaatakowały go opony) |
ty nie pitol bo to wszystko twoja wina (jako pilota) nie mówiłeś mi Lewo Nawrót Ostro Ciąć Rura
p.s. miałem fajne halogeny
kuba87 - 6 Lis 2010, 21:00
no miałes
a kto prze z poł trasy sie wydzierał pamieta przu słupie lewo i gaz
łozysko padło jak czasy poprawiałem swoje i jeszcze do domu pojechałem na pare minut cosik załatwić
a Sudo niech nic ie gada bo on nie jezdził
no moze ze dwa razy sie przejechał
ale zabawa przednia ostro szybko slisko
szczepan522 - 6 Lis 2010, 21:07
kuba87 napisał/a: | zabawa przednia |
dokładnie Fun Fun i jeszcze raz Fun
kamil_kicio - 6 Lis 2010, 21:41
byłem, widziałem, pojechałem
inicjatywa super, wiem ze jest to mega wyzwanie ale jak na pierwszy dzień było ok.
Wiadomo pogoda do hhhmmm brzydka była, ale miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
szkoda ze scena była plecami do budynku Auchan, zasłaniała samochody które stały przed nią i w ogóle nie przyciagała ludzi.
trzymam kciuki za jutrzejszy dzień
pozdrawiam
dark86ford - 7 Lis 2010, 07:56
kuba87 napisał/a: | ale zabawa przednia ostro szybko slisko | no baaaa... szczerze mówiąc to naprawde na niektórych szykanach mozna sie bylo niezle slizgnac hehe
ale moja fiestka dala rade
Vojas - 7 Lis 2010, 18:21
Byłem... Zobaczyłem... Zwyciężyłem podobalo mi sie i napewno jeszcze wroce Fiesta 1.1 wymiata
szczepan522 - 7 Lis 2010, 18:46
Chciałbym podziękować Wszystkim za dobrą zabawę a w Szczególności Organizatorom ACL bez których cała impreza by się nie odbyła ! Mieliście kupę roboty w całych przygotowaniach i uwierzcie mi że bardzo doceniam ogół pracy !!! Super że stanęliście na wysokości zadania a impreza odbyła się bez żadnych zakłóceń ! Na pewno każdy się dobrze bawił i myślę że w przyszłym roku (mam nadzieję że impreza odbędzie się znowu) uczestników będzie jeszcze więcej i oczywiście zabawy również
Freeman - 7 Lis 2010, 20:28
Fajna fota. Brawo dla organizatorów.
dark86ford - 7 Lis 2010, 20:30
swoją drogą to bardzo mnie to cieszy ze sie dobrze bawiliście
mam nadzieje ze w przyszłym roku
Vojas, przyznaje, twoja fiesta jest naprawde imponująca, dzieki ze wpadles (swoja droga to jakbym startowal to byloby w audio ciekawie hehe roznica byla 1dB)
PUCIO - 7 Lis 2010, 20:34
Byłem zobaczyłem i oczom nie wierzyłem
... impreza zaje-fajna niesamowicie zorganizowana, pełen podziw dla organizatorów
Powiem tylko teraz jedno - jestem na maxa zmęczony i wyskrobie coś niedługo jak poskładam się do kupy
dark86ford - 7 Lis 2010, 20:46
PUCIO napisał/a: | jestem na maxa zmęczony | nie dziwie się znam to skądś, my dopiero ok 20 wróciliśmy do domów, ale temat juz ogarnięty i wszystko posprzątane po całej akcji
swoją drogą to w tym miejscu chciałbym naprawde gorąco podziękowac Puciowi, Żółwikowi, oraz Kubie Golcowi (kto nie zna to zapraszam do google ) za przesympatycznie spędzony czas oraz za wsparcie duchowe, merytoryczne oraz za sam fakt pojawienia się na imprezie
więcej skrobne jak sie wyśpie hehe bo od piątku to 3h snu to chyba dla mnie jeszcze za malo
sudoMK4 - 7 Lis 2010, 21:38
taak było super też mi sie podobało wyszalałem sie trochę xDD myślę ze w przyszłym roku będzie tez coś sie działo albo i szybciej xDD
kuba87 - 7 Lis 2010, 22:27
no jutro zrobie odpowiedni temat i bedzie mozna wrzucać fotki...
dzis juz mi sie nie chce
wypije browara i ide spać
i dziękuję [/b]Puciowi i Żółwiowi za cenne rady odnosnie auta
i swietne przejażdzki kuzyn Dawid sie chyba zakochał we fiestach
Żółw popsułeś mi kuzyna!!
Gorliś - 7 Lis 2010, 22:33
Chcialem podziekowac wszystkim za dobra zabawe i pogratulowac organizacji tego eventu.
Jesli beda kolejne to sie pisze.
Pozdrowienia z szarego Civica;)
kuba87 - 7 Lis 2010, 22:45
Gorliś w takim razie zachęcamy do aktywnego udziału na forum FKP
Gorliś - 7 Lis 2010, 22:46
Na pewno bede czasem zagladal:)
kamil_kicio - 7 Lis 2010, 22:54
event moim zdaniem bardzo udany, poznałem wiele ciekawych osób
pozdrawiam wszystkich którzy byli obecni
to byłem ja ten z zielonej astry caravan
Vojas - 7 Lis 2010, 23:11
dark86ford napisał/a: | swoją drogą to bardzo mnie to cieszy ze sie dobrze bawiliście
mam nadzieje ze w przyszłym roku
Vojas, przyznaje, twoja fiesta jest naprawde imponująca, dzieki ze wpadles (swoja droga to jakbym startowal to byloby w audio ciekawie hehe roznica byla 1dB) |
No ale pamietaj ze tuba byla na minus 2 a bass na zero heh aa no i charczacy glosnik w drzwiach i jeden 240w odlaczony bo robil zwarcie
mam nadzieje ze bedziemy mieli okazje jeszcze sie sprobowac ale wierz mi ze nastepnym razem bede mial wiecej mocy
charpia - 7 Lis 2010, 23:19
Gratuluję przedwsięzięcia i czekam na fotki oraz relacje. Ale chyba najbardziej ciekawa jestem wrażeń Kubusia.
dark86ford - 8 Lis 2010, 08:21
Cytat: | mam nadzieje ze bedziemy mieli okazje jeszcze sie sprobowac ale wierz mi ze nastepnym razem bede mial wiecej mocy |
szczerze mowiac to jak sam widziales, ja tez mierzylem audio u siebie z biegu bez zadnej regulacji hehe, ale co do sprobowania sie to bedzie napewno jeszcze okazja
ale tak czy inaczej gratuluje 1 miejsca
Cytat: | to byłem ja ten z zielonej astry caravan |
taaa z tej astry z miśkiem w zderzaku naprawde ten misiek zrobił sporo zamieszania
trzeci - 8 Lis 2010, 09:06
i gratulacje za to, że się udało i że takie pozytywne komentarze
piecuO - 8 Lis 2010, 09:19
potwierdzam było super
dark86ford - 8 Lis 2010, 12:34
kilka wzmianek o imprezie w mediach
http://www.infofordon.pl/...i-z-czasem.html
http://bydgoszcz.gra.pl/f...x-cup-2010.html
http://bydgoszcz.gazeta.p..._i_pomagaj.html
[ Dodano: Pon Lis 08, 2010 14:59 ]
Cytat: | i dziękuję [/b]Puciowi i Żółwiowi za cenne rady odnosnie auta
i swietne przejażdzki kuzyn Dawid sie chyba zakochał we fiestach
Żółw popsułeś mi kuzyna!! |
kuba, ubije cie!!! zobacz jaka presje wywarles na żółwiu, już chce wanne sprzedawać
kuba87 - 8 Lis 2010, 20:58
ja sobie ją kupie :PPP
Żabcia - 8 Lis 2010, 21:25
http://www.express.bydgos...187490&IdTag=18
tutaj też kilka fotek
[ Dodano: Pon Lis 08, 2010 22:43 ]
ale dodam też kilka zdań od siebie
Ponieważ zajechalismy dopiero w sobotę już po zakończeniu pierwszego dnia zmagań wśród wszędzieobocnych biało-czerwonych taśm niewiele udało nam się zobaczyć z tego co działo się właśnie w sobotę .... ale wieczór okazał się być super niespodzianką. Frakcja Bydgoska powitała nas bardzo serdecznie, pozwoliła nam odpocząć po podróży (swoją drogą bardzo dobre jedzonko podają) i gdy już całkowicie się zciemniło podjechały po nas samochody (z kierowcami ) bysmy mogli posmakować wieczornego życia w Bydgoszczy Nawiasem mówiąć - nie wsiadajcie do tigry na tylne siedzenia bez kasków
A było na co czekać. Naśmialiśmy się i powygłupialiśmy co nie miara. Dla wielu z nas paintball na dwupoziomowym terenie był "pierwszym razem". Zabawa przednia, całkiem zabrudzone ubrania - niektórym udawało się przemieszczać niepostrzeżenie w czarnych ubraniach (które rano wcale nie były takie czarne). Zanim osobiście zapamiętałam, że aby strzelić należy wcisnąć jeszcze magiczny guziczek zostałam znokautowana z milion jeden razy, głownie przez pewnego osobnika, którego imię wciąż pokazywało, że jednak nie żyję - Kuba z pewnością wie, że to o nim zdążyłam się już mocno zmęczyć.
Ale warto było. Mimo, że wylądowałam na samym końcu listy zwycięzców z wynikiem na minus bawiłam się przednio Wszystkim, którzy jeszcze nie mieli okazji postrzelać - gorąco polecam
Potem mała niespodzianka - Darkowi, który zaraz po północy wkroczył w nowy wiek, zaśpiewaliśmy gromkie STO LAT, zjedliśmy pyszny torcik i wyruszylismy na drugą turę walk w ciemnościach, aby pokonać naszego Mistrza - Kubę. W tajemnicy dodam, że się nie udało
Rankiem przy bolącej głowie (wskutek obijania się o szybę opla) udaliśmy się na teren, troszkę zmodyfikowanej nowej trasy dla zawodników. Pooglądalismy, pojeździliśmy, pośmialiśmy się znów co nie miara. W towarzystwie organizatorów, sponsorów i wszystkich zgromadzonych gości zwiedziliśmy radiowóz - ich kaski zupełnie nie nadają się do jazdy torowej , a ubranie bojowe jest zupełnie nie dopasowane do sylwetki....
Po uroczystym - idącym w eter - rozdaniu nagród najlepszym, na sygnale wjechała straż pożarna, aby .... pociąć piękną czerwoną fiestę Zanim jednak nastąpiła egzekucja zobaczyliśmy pokaz ratowania pięknej czerwonowłosej niewiasty z wraku tejże fiesty. Mlatańska Służba Medyczna stanęła na wysokości zadania radząć sobie również z jednym niesamowicie krwawiącym palcem. Profesjonalnie podeszli do sprawy szybciutko tamując krwotok
Hmm... długo by pisać o szczegółach imprezy. Z mojej strony gratulacje dla organizatorów zwłaszcza za podjęcie wyzwania i zorganizowania całej imprezy Mimo, że pogoda nie sprzyjała robili co mogli. Cała Frakcja Bydgoska zasługuje na naprawdę wielke brawa Odwaliliście kawał dobrej roboty
Madzia, Darek i wszyscy obecni ciałem i duchem (choć bardzo bym chciała nie potrafię wymienić każdego z nicka) - składam wielkie podziękowania za gościnę, zorganizowane noclegi i całą zabawę w imieniu swoim, Pucia, Kuby Golca i Agaty. Jeśli będziecie powtarzać - dajcie znać
Ps. I oczywiście nie zapomniałam o Fordonie, który poskładał do kupy jedną białą fiestę, bo bez jego pomocy na pewno nie wróciłaby do Poznania
kuba87 - 8 Lis 2010, 22:50
Magda M. - 8 Lis 2010, 23:31
Żabcia, ja za to od kierowcy Tigry słyszałam, że piękny chór tam na tylnej kanapie uskutecznialiście na 3 głosy i tylko nut brakowało, żeby Pucio mógł za dyrygenta robić. Ale Witek obiecał, że nastęnym razem lepiej się postara, będą nuty, a dziury i wyboje w jezdni się do taktu ułoży xD
Żabcia napisał/a: | Hmm... długo by pisać o szczegółach imprezy. Z mojej strony gratulacje dla organizatorów zwłaszcza za podjęcie wyzwania i zorganizowania całej imprezy Mimo, że pogoda nie sprzyjała robili co mogli. Cała Frakcja Bydgoska zasługuje na naprawdę wielke brawa Odwaliliście kawał dobrej roboty
Madzia, Darek i wszyscy obecni ciałem i duchem (choć bardzo bym chciała nie potrafię wymienić każdego z nicka) - składam wielkie podziękowania za gościnę, zorganizowane noclegi i całą zabawę w imieniu swoim, Pucia, Kuby Golca i Agaty. Jeśli będziecie powtarzać - dajcie znać
Ps. I oczywiście nie zapomniałam o Fordonie, który poskładał do kupy jedną białą fiestę, bo bez jego pomocy na pewno nie wróciłaby do Poznania |
Dzięki za słowa uznania. Nie porzucimy tematu, poprawimy niedociągnięcia i po raz kolejny staniemy do walki za jakiś czas jeszcze lepiej przygotowani. Mam nadzieję, że spotkamy się wtedy znowu - może tym razem na wspólną zabawę skusi się jeszcze więcej forumowiczów.
trzeci - 15 Lis 2010, 20:21
Czyli co ?
Do zobaczenia na Auchan & CompLUX Cup 2011 ?
Jestem przekonany, że nie odpuścicie i za rok zrobicie imprezę z jeszcze większym rozmachem.
Za tegoroczną jeszcze raz brawa i gratulacje
Podforum za parę dni zostanie przesunięte do archiwum.
Pozdro ...
dark86ford - 15 Lis 2010, 21:10
trzeci, już teraz mogę zdradzić że edycja 2011 odbędzie się w okolicach maja lub czerwca... no i będą też dodatkowe atrakcje, już teraz wiemy że zjawi się pewna nietypowa fiesta (nie należy do FKP) która wzbudzi napewno niemałe zamieszanie
właśnie dziś rozmawiałem z jej właścicielem i już teraz jest bardzo chętny na tą imprezę (niestety trzeba działać z takim wyprzedzeniem z pewnych powodów )
Pele - 15 Lis 2010, 22:04
dark86ford, masz chody u Kena ??
Magda M. - 15 Lis 2010, 22:06
Pele - lepiej xD
Wiem, bo byłam przy negocjacjach z właścicielem... Oj, będzie się działo
|
|