|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK3] Schemat instalacji el. lusterek i fotki lusterek
marimar - 16 Sie 2010, 16:01 Temat postu: [MK3] Schemat instalacji el. lusterek i fotki lusterek witam
zakupiłem el. lusterko i nie wiem jak to podłączyć,z lustra wychodzą 2 wiązki
potrzebował bym schemat instalacji lusterek e. do mk3.5 oraz fotki rozebranego lusterka.
jeśli ktoś posiada fotki lub schemat to proszę o pomoc
w lusterku coś brakuje bo sama szybka lata luźno, i jeszcze jedno pytanie jak podłączyć takie lusterko na krótko żeby je sprawdzić i zarazem nie spalić
za wszelkie info z góry dzięki
matrix-1990 - 16 Sie 2010, 17:18
może pomoże http://jackrzec.republika...l/ellustmk3.htm
marimar - 16 Sie 2010, 18:31
to jest niestety fotorelacja jak przerobić zwykłe na el. a ja mam oryginalne el.
ale dzięki serdeczne za linka
szynszyl - 16 Sie 2010, 19:34
marimar napisał/a: | jak podłączyć takie lusterko na krótko żeby je sprawdzić i zarazem nie spalić | dwa druciki. jeden przeciąc i wlutować bezpiecznik, nawet szklana rurkę i max. ...hm... 250mA?.. ja sie nie zastanawiam, wlutowuję i uważam. podłączam pod akumulator lub prostownik.
marimar - 16 Sie 2010, 19:44
szynszyl napisał/a: | marimar napisał/a: | jak podłączyć takie lusterko na krótko żeby je sprawdzić i zarazem nie spalić | dwa druciki. jeden przeciąc i wlutować bezpiecznik, nawet szklana rurkę i max. ...hm... 250mA?.. ja sie nie zastanawiam, wlutowuję i uważam. podłączam pod akumulator lub prostownik. |
to już coś wiem,pozostaje tylko pytanie pod jakie kabelki się podpiąć w kostce od lusterka
szynszyl - 17 Sie 2010, 10:47
po omacku.. ciekawe jakbyś znalazł sterowanie do lusterek w BMW jak tam jest zmiana kierunku na zasadzie zmiany kierunku pola cewki... ech...
jackrzec - 17 Sie 2010, 20:33
masz schemat: http://jackrzec.republika...t_do_2_2000.jpg
marimar - 17 Sie 2010, 21:21
dzięki serdeczne,mam nadzieje że dam radę
a nie masz przypadkiem fotki lusterka el. bez szkła?bo w moim coś brakuje,jakieś wkręcane bolce które poruszają lusterko
jackrzec - 18 Sie 2010, 19:09
Niestety nie mam, lusterka robiłem sam i mimo że działają jak oryginał, to zapewne się od niego różnią.
marimar - 18 Sie 2010, 20:51
jackrzec napisał/a: | Niestety nie mam, lusterka robiłem sam i mimo że działają jak oryginał, to zapewne się od niego różnią. |
twoją stronkę którą przygotowujesz oglądałem i powiem że mnie zaciekawiło to z jakiego modelu użyłeś silniczki(no chyba że to tajemnica na razie)
|
|