|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - Rdzawy kolor na masce przedniej ;)
Maher - 26 Lip 2010, 14:07 Temat postu: Rdzawy kolor na masce przedniej ;) Co myslicie o maskach koloru rdzawego w fiestach ? Zastanawiam sie nad taka zmiana w swojej funi i nie wiem czy to by fajnie wygladalo czy nie za bardzo
Licze na wasze opinie
A i przy okazji co myslicie o szachownicy na rancie felgi, np wypolerowany srodek felgi i na rancie szachownica czarno-chromowa/biala ?
DemptD - 26 Lip 2010, 14:32
poczekaj troche i maska sama się taka zrobi nadkola wtedy pójd± tym samym tropem
mikolaj_r - 26 Lip 2010, 14:40 Temat postu: Re: Rdzawy kolor na masce przedniej ;)
Maher napisał/a: | Co myslicie o maskach koloru rdzawego w fiestach ? Zastanawiam sie nad taka zmiana w swojej funi i nie wiem czy to by fajnie wygladalo czy nie za bardzo
Licze na wasze opinie
A i przy okazji co myslicie o szachownicy na rancie felgi, np wypolerowany srodek felgi i na rancie szachownica czarno-chromowa/biala ? |
Mimo że jestem fanem VW i różnych pomysłów na te auta to w Fordach one nie bardzo przechodz±. Pokaż jak± masz felgę to znajdzie się na ni± jaki¶ sposób
JoeMix - 26 Lip 2010, 14:42
Rdzawy kolor czy farba udaj±ca rdze,,, bo rdzawa farba nie przechodzi nigdzie z tego co czytałem,,, abo jest rdza prawdziwa, albo jej nie ma i udawanie się nie liczy,,, a rdzawy kolor czyli jaki¶ tam pomarańczowy czy co¶ tam koło tego to kwestia gustu,,,
Maher - 26 Lip 2010, 21:10 Temat postu: Re: Rdzawy kolor na masce przedniej ;)
mikolaj_r napisał/a: | Maher napisał/a: | Co myslicie o maskach koloru rdzawego w fiestach ? Zastanawiam sie nad taka zmiana w swojej funi i nie wiem czy to by fajnie wygladalo czy nie za bardzo
Licze na wasze opinie
A i przy okazji co myslicie o szachownicy na rancie felgi, np wypolerowany srodek felgi i na rancie szachownica czarno-chromowa/biala ? |
Mimo że jestem fanem VW i różnych pomysłów na te auta to w Fordach one nie bardzo przechodz±. Pokaż jak± masz felgę to znajdzie się na ni± jaki¶ sposób |
Zrobie zdjecie i wstawie bo gdzies mi wsiakla ale sa to Mattigi 13x7/7,5.
|
|