|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK4] Czujnik światła wstecznego biegu
Horbik1 - 24 Cze 2010, 15:48 Temat postu: [MK4] Czujnik światła wstecznego biegu Witam. Czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie silnika 1.3 Endura i wskazać gdzie jest czujnik od światła wstecznego biegu? Użyłem funkcji szukaj lecz nie było w żadnym temacie zdjęcia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
JoeMix - 24 Cze 2010, 16:40
Zdjęcia na pewno były, czujnik jest na skrzyni. od strony chłodnicy/przodu auta,,,
bidżej - 24 Cze 2010, 16:50
w MK3 1.1/1.3 dokładnie nad łyżwą, od przodu, w MK4 pewnie też w tych okolicach.
mk4_driver - 24 Cze 2010, 19:28
cytuje kolegę z innego tematu:
zimzia napisał/a: | włącznik cofania znajduje się jak stoisz od przodu to z prawej strony zaraz za zderzakiem widać taka wtyczkę z przewodami jeszcze włącznik jest osłonięty taka metalową ramką u mnie pomogło wygięcie styków w włączniku do tej pory działa bez zarzutu |
marigod - 8 Lip 2010, 14:57
Witam.
Nie chcę zaczynać nowego tematu więc podczepię się pod ten.
Mam troszkę odmienny problem. W wyniku wypadku pozbyłem się wiązki przewodów która biegnie od czujnika biegu wstecznego. Próbowałem ją dorwać w sklepie, czy na allegro ale niestety bezskutecznie. Postanowiłem, że dorobię sobie przewody z czujnika ale nie mam pojęcia, w które miejsce muszę je doprowadzić. Jeżeli ktoś mógłby mnie pokierować to byłbym wdzięczny.
Marek - 10 Lip 2010, 00:18
Poszukam jutro tego kawalka wiazki w garazu, pozostalo mi to pewnie po mojej mk4
marigod - 10 Lip 2010, 00:41
Byłbym mega wdzięczny. Jak znajdziesz chętnie go od Ciebie nabyję
|
|