|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK3] Zmiana układu ze wspomaganiem na układ bez wspomagania
Hefas - 8 Cze 2010, 18:14 Temat postu: [MK3] Zmiana układu ze wspomaganiem na układ bez wspomagania Witam
Posiadam fieste ze wspomaganiem i niestety zaczął się sypać krzyżak a jak wiadomo taki krzyżak trochę kosztuje, i zacząłem się zastanawiać czy nie zmienić układu na bez wspomagania. Da się to zrobić? dużo będzie z tym problemu?
diodalodz - 8 Cze 2010, 18:26
za 50 zł zregeneruja ci krzyżak . zmiana na układ bez wspomagania to najgłupszy pomysł jaki widziałem sam sobie odbierasz komfort .
Krzyżaki pasują od fiata 126p . kwestia rozcięcia drążka od malucha i przełożenia nowych krzyżaków do twojego drążka . Zrobi to większość warsztatów co regeneruje wały napędowe .
Arkadius - 8 Cze 2010, 18:34
pasuje krzyżaczek przekładki kierowniczej od Ducato. Mam tego na pęczki w rozsądnych pieniążkach. Jak coś to PW
jackrzec - 8 Cze 2010, 19:01
Arkadius napisał/a: | pasuje krzyżaczek przekładki kierowniczej od Ducato. Mam tego na pęczki w rozsądnych pieniążkach. | Pasuje? Daj numer katalogowy i producenta, bo jeśli masz rację, to kombinowanie się skończy.
diodalodz - 8 Cze 2010, 20:31
Arkadius napisał/a: | pasuje krzyżaczek przekładki kierowniczej od Ducato. Mam tego na pęczki w rozsądnych pieniążkach. Jak coś to PW |
myśle że mowa raczej nie jest o całym drążku .
Arkadius - 8 Cze 2010, 21:09
nie nie sam krzyżaczek kiedyś nawet miałem ogłoszenie w giełdzie wystawione.
Hefas - 9 Cze 2010, 09:45
tylko że mi chodzi o taki krzyżak tylko do wersji ze wspomaganiem
http://allegro.pl/item106..._fiesta_ka.html
Arkadius - 9 Cze 2010, 10:43
no ale właśnie o to chodzi że całego nie idzie dostać w normalnej kasie i wymienia się samo wnętrze tego krzyżaka
Hefas - 9 Cze 2010, 12:52
Dzięki już rozumiem, trudna jest taka wymiana idzie samemu to wymienić? Jest to obojętne z jakiego rocznika Ducato jest ten krzyżak?
diodalodz - 9 Cze 2010, 20:46
idź do zakładu gdzie regenerują wały napędowe . Będą mieli krzyżaczki na miejscu i zrobią dobrze tak że się nie zabijesz .
LukaszM803 - 10 Cze 2010, 14:16
diodalodz, a nie orientujesz sie gdzie w woj Łódzkim taki warsztat moze sie znajdowac? Ja z Kutna wiec tak pytam
jackrzec - 10 Cze 2010, 19:13
http://www.google.pl/sear...l=&oq=&gs_rfai=
LukaszM803 - 10 Cze 2010, 22:26
jackrzec, Dziekuje
diodalodz - 11 Cze 2010, 01:45
bogdar powinien zrobić zadzwoń i powiedz to dość konkretni ludzie
|
|